У Чернігові розігралася драма, сповнена пристрастей, ревнощів та жорстокості, що завершилася трагічним вироком . Історія, яка змусить задуматися про руйнівну силу людських емоцій та наслідки, до яких вони можуть призвести.

20 листопада 2023 року жінка, застукавши свого чоловіка під час інтимної близькості зі своєю подругою... не змогла стримати гніву. Спалахнувши ревнощами, вона напала на зрадницю, завдавши їй важких тілесних ушкоджень гострим ножем.

Зрада - арт, скріншот: YouTube
Зрада - арт, скріншот: YouTube

На суді обвинувачена наполегливо заперечувала свою провину, стверджуючи, що повернувшись увечері до кімнати в гуртожитку, де й жила потерпіла, вона застала свого чоловіка та подругу під час інтимної близькості. У пориві гніву вона нібито тільки стягнула суперницю з ліжка і покинула приміщення, коли її чоловік залишився з коханкою. Наступного ранку, після повернення чоловіка, вона нібито пішла до колишньої подруги лише з метою повернути їй подарунки.

Однак версія потерпілої різко контрастувала із поясненнями обвинуваченої. Підтвердивши факт інтимної близькості до чоловіка своєї подруги, вона розповіла, що після того, як їх застукали, чоловік прогнав свою "улюблену" і до ранку залишився з нею. Наступного дня, колишня повернулася, закрилася з подругою в кімнаті, погрожувала, ображала і нарешті завдала їй поранення ножем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Зрада: види
Зрада: види https://www.pexels.com/ru-ru/

Показання чоловіка лише підтвердили факт зради з подругою коханої жінки, проте він стверджував, що не був присутнім під час нападу на потерпілу. А сусідка потерпілої стала свідком того, як обвинувачена з ножем у руках виходила з кімнати жертви.

Після ретельного аналізу матеріалів справи суд визнав жінку винною за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України та засудив її до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "трах*ть людей": Шерон Стоун згадала, як її схиляли до інтиму заради успіху в кіно

Як повідомляв "Знай.uа", робот-збоченець: у Саудівській Аравії камера показала, як гуманоїд пристає до жінки

Знай.uа писав, Віталій Козловський таємно одружився з улюбленою помічницею: співак мовчить досі