В одному зі своїх недавніх інтерв'ю Чарльз Спенсер, брат покійної принцеси Діани, розкрив деталі їхніх дитячих років і згадав про величезний страх, який переслідував її.

Розповідь 59-річного чоловіка пролила світло на важкі часи, з якими їм довелося зіткнутися після того, як їхня мати залишила сімейний будинок. Про це повідомляє Express.

Принцеса Діана, кадр з відео
Принцеса Діана, кадр з відео

За словами Чарльза, саме Діана, яка була на три роки старша за нього, взяла на себе турботу про молодшого брата в цей складний період.

"Вона доглядала мене, тому що була значно старша. Діана казала, що найгірше для неї було чути, як я плачу в коридорі, адже вона боялася пітьми і не могла прийти до мене на допомогу", - зізнається он.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Проте тісні братні зв'язки не обмежувалися дитячими роками. Чарльз підтримував Діану і в дорослому віці, коли вона стала членом британської королівської сім'ї та опинилася в епіцентрі уваги суспільства.

Чарльз, брат принцеси Діани, скріншот: Youtube
Чарльз, брат принцеси Діани, скріншот: Youtube

"Я пам'ятаю, як незабаром після того, як вона набула свого нового статусу, ми пішли на вечерю, яку влаштували друзі в окремій кімнаті ресторану у Фулгемі. Я зрозумів, що моїм завданням було бути абсолютно надійним братом і іноді це було нелегко, тому що я казав їй речі, які інші люди не говорили, але робив це з любов'ю та конструктивно", - додає він.

Нагадаємо, що не так із фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим

Як повідомляв "Знай.ua", королівських грошей не бачити? Меган Маркл повернулася з островів із сумкою з мішків для борошна за 15 доларів

Знай.ua писав, руки короля Чарльза III опухли до розміру ковбасок на зустрічі з Макроном, лікар дав діагноз: "Результат туберкульозу"