Низка британських ЗМІ опублікувала новину про повідомлення від Букінгемського палацу, нібито Король Чарльз III помер у віці 75 років. Після цього на престол мав увійти принц Вільям.

На цій "посаді" він пробув менше року, бо його коронація відбулася 6 травня 2023 року. Новину підкріплюють скріншотом з коротким листом, який не відповідає дійсності. На сайті Букінгемського палацу такої інформації немає.

Підроблене повідомлення про смерть Короля Чарльза ІІІ
Підроблене повідомлення про смерть Короля Чарльза ІІІ

При цьому у стрічці Google немає інформації від великих британських ЗМІ. Хоча, наприклад, у соціальній мережі X (Twitter) хтось послався на "The Streets" (невідому газету). І це сталося близько 13 години тому.

Пошукові запити про смерть Короля Чарльза III, скріншот: Google
Пошукові запити про смерть Короля Чарльза III, скріншот: Google

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Публікації про смерть Короля Чарльза III, скріншот: X (Twitter)
Публікації про смерть Короля Чарльза III, скріншот: X (Twitter)

Офіційний сайт Королівської родини також не підтверджує смерть Короля Чарльза ІІІ.

Букінгемський палац
Букінгемський палац

Варто нагадати, що на початку 2024 року Букінгемський палац розповів про те, що у чоловіка діагностували рак. Хоча якого саме типу не повідомляється. Хворобу виявили ще у січні, у Чарльза III збільшилася простата і йому довелося пройти лікування. Проте представники королівської родини заявляють, що це рак простати.

Чарльз III протягом повномасштабної війни завжди висловлював підтримку українському народові. Якось під час візиту до Франції він заявив, що Європі необхідно об'єднатися, як це було за часів Другої світової війни.

Нагадаємо, брат покійної принцеси Діани згадав про її найбільший страх: "Найгірше було..."

Як повідомляв "Знай.uа", "не робіть останні роки стражданнями": Король Чарльз III звернувся до принців Вільяма та Гаррі до того, як дізнався про рак

Знай.ua писав, що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим