Астрологічні прогнози завжди викликають багато суперечок і дискусій, але передбачення Влада Росса залишають багатьох здивовано і тривожно. У своєму останньому відео він поділився новим пророцтвом для України, попередивши про можливість захоплення Одеси та Києва з боку Росії.

Основний акцент робиться на 20 березня, який астролог називає "днем чорного лебедя". Цей день, за його словами, ставить початок серії подій, активізуючи дії на фронті та міжнародній арені.

Рос пояснює, що це пов'язано з рідкісним явищем - місячним затемненням, яке відбувається лише раз на 32 роки:

"Цей день у 2024 році торкнеться місячного затемнення 25 березня і ми вже бачимо активізацію дій на фронті та на міжнародній арені. Так, наприклад, ми бачимо, що після заяви Макрона про введення військ до Одеси Росія обстріляла цей місто і загинуло багато людей, ось таке може бути після необережних слів політиків."

Влад Росс висловлює побоювання щодо можливого використання ядерної зброї росією під час великого наступу на Україну.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Він стверджує, що кремль прагне знищити українські фортифікаційні споруди на фронті та створити так званий Сувалкський коридор, що спричинить серйозні наслідки для всього регіону.

Крім того, астролог вказує на роль США та НАТО у цьому конфлікті, припускаючи, що реакція на стратегічний ядерний удар може бути недостатньою, щоб запобігти тактичним ядерним ударам з боку Росії:

"Якщо США готові реагувати на стратегічний ядерний удар, то протистояти тактичним ядерним ударам США та НАТО не можуть."

Також він припускає, що обстріл Одеси триватиме.

Нагадаємо, Риби емоційні, Скорпіони нерішучі, а Близнюки суперечливі: як люблять знаки Зодіаку

Раніше ми писали про те, що І Ісус Христос повернеться після 2030 року: Ісаак Ньютон вже давно назвав точну дату кінця світу