Відома співачка Лоліта Мілявська, яка народилася в Україні, але вже багато років проживає в РФ, поділилася своїм незвичайним баченням того, що має статися з її тілом після смерті...

В інтерв'ю на одному з YouTube-каналів 60-річна артистка розповіла, що хоче, щоб частину її праху розвіяли на території України, де пройшло її дитинство.

Лоліта Мілявська, кадр із кліпу
Лоліта Мілявська, кадр із кліпу

Лоліта пояснила, що не бажає, щоб її тіло після смерті лежало в землі чи в урні, адже вона вільна людина. Тому вона вирішила, що її тіло має бути кремованим, а порох розділений на сім частин і розміщений у пробірках.

[quote author=""]"Така ідея виникла, мене ж не пускають в Україну, а знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал,37 (ред. Мукачеве), де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, прекрасний двір, багато дітей", - розповідає вона.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube
Лоліта Мілявська, скріншот: Youtube

Як з'ясувалося, співачка прописала всі ці побажання у своєму заповіті

"Одну спустити в унітаз, тому що хтось точно це захоче зробити. Одну пробірку дати шанувальникам, вони шалені", - додала артистка.

Вона вже довгий час живе та працює в РФ, а навіть підтримує політику російського диктатора, все одно називаючи Україну своєю батьківщиною.

Нагадаємо, Путін помер, але не поспішайте радіти

Як повідомляв "Знай.uа", "Ой на горі два дубки...": Алла Пугачова змусила росіян посиніти від безсилля та злості

Знай.ua писав, нелюди-росіяни продають українських військовополонених на "чорному ринку" Чечні