Ця історія виходить за межі нашого звичайного сприйняття реальності. Джуліус Шілдс, 28-річний житель Міссурі, стверджує, що зіткнувся з чимось неймовірним – його викрали інопланетяни. Але це було не просто викрадення, а щось набагато дивніше і навіть моторошне.

Він розповів про це в ексклюзивному інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі Soft White Underbelly. Шилдс каже, що його перша зустріч з інопланетянами відбулася, коли він був ще підлітком.

Цікаво, що інопланетяни, за його словами, контактували з ним прямо у нього вдома, стукаючи у вікно своїми щупальцями.

Спочатку він думав, що це просто дружня зустріч, але незабаром ситуація стала загрозливою. Шілдс стверджує, що його викрали прибульці, які проводили над ним "сексуальні експерименти" та вкрали його сперму для створення гібридних дітей.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

гібрид людини і прибульця
гібрид людини і прибульця

Він навіть описав свої сни, в яких бачив, як займається сексом із різними істотами та різними жінками, при цьому його сперму використовували для експериментів.

"Я провів своє дослідження з цієї теми і знаю, що мені снилося. Їх називають "сірими", і вони не дуже великі істоти. Вони всього близько метра-півтора заввишки. Вони їздять на тарілках, і біля їх є материнський корабель, і це майже дивно.Це просто змушує вас усвідомити і просто знати, що в житті є щось більше, ніж те, що ми маємо тут, на Землі."

Шілдс припускає, що у нього можуть з'явитися діти-прибульці, і він з нетерпінням чекає, коли це станеться.

Незважаючи на це, хлопець продовжує вести своє звичайне життя. Він не припиняє курити марихуану і не бачить у цьому жодного зв'язку з його зустріччю з інопланетянами.

Натомість, що сталося його настільки вразило, що він вирішив використати залишок свого життя, щоб подорожувати і побачити якнайбільше, перш ніж воно закінчиться.

Вам буде цікаво дізнатися, прокладали труби, а знайшли тіла із зайвими руками та ногами: сліди травм, деякі навіть рубані

Також ми писали, в Україні помітили НЛО та одразу на фронті