Виявляється, що популярна українська співачка Злата Огнєвіч ще та грайлива "кішечка". Не секрет, що і до, і після проєкту "Холостячка" її люблять багато українських чоловіків. Однак цікаво дізнатися, що ж думає зірка про своїх колишніх.

Про це спробував дізнатися блогер Євген Фешак у новому інтерв'ю "33 питання", яке вже доступне для просомтра у YouTube.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Співачка зізналася, що вона мала цілих 5 серйозних романів, втім, тільки одному з них справді вдячна. Незважаючи на ніжні спогади, стосунки вона не повернула б.

"Цей хлопець зараз живе в Африці. Він одружений. Працює там вчителем. Це були дорослі, гармонійні стосунки без скандалів. Але так сталося, що вони були без кохання. Просто дружні. А мені не вистачало кохання, пристрасті. Хоча я дуже вдячна за ці відносини", – згадує Злата.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

У відповідь ведучий поцікавився у Огнєвіч, як вона ставиться до сексу з колишніми. Як каже співачка, це табу: мовляв, якщо вони розійшлися, то це перегорнута сторінка її життя.

До речі, Златі подобаються неідеальні чоловіки: "Мені подобаються живі чоловіки, з почуттям гумору. Головне - щоб він був неідеальним: з неідеальним тілом і життям. Щоб із ним було гостро, спекотно, смачно, чуттєво. Також важливі спільні інтереси. Але якщо вони відрізнятимуться, то нічого страшного".

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

А ось про те, чи зараз у Злати стосунки, вона відмовчується. Каже, якщо буде про що розповісти, вона неодмінно це зробить.

"Зараз я закохана у творчість, у людей, у життя і, можливо, ще в когось чи щось. Але коли настане час, то можливо, цим і поділюся. Нічого не приховую. Якби було про що, то розповіла б", – резюмувала артистка.

Нагадаємо, "Не роби так": Анна Саліванчук зізналася, що її вистежує "ман'ячелло".

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч вперше розкрила секрети свого важкого дитинства: "Це було настільки жахливо та огидно".

Також, "Любив Україну, і мовчки поїхав до Росії": Злата Огнєвіч нагадала Jah Khalib, хто він насправді.