Перша леді України постала перед камерою, але не просто у витонченому та стильному вбранні. Її струнка постать була оповита темними, прямими джинсами, які облягали ідеальні лінії стегон.

Зверху вона одягла білий светр, що ніжно огортає її. На ногах у неї були лофери – класичні туфлі без підборів, які надавали образу нотки елегантної невимушеності.

Олена Зеленська / фото: скріншот Youtube
Олена Зеленська / фото: скріншот Youtube

Однак справжньою родзинкою її зовнішнього вигляду стали різнокольорові шкарпетки, що виглядали з-під штанин джинсів. Цей незвичайний акцент відразу ж привернув увагу публіки, адже такий крок був несподіваним для Першої леді, яка зазвичай дотримувалася більш стриманого та офіційного дрес-коду. Хоча вона також акцентувала увагу на них.

Останнім часом Олена Зеленська вкрай рідко з'являлася в таких повсякденних та невимушених образах, віддаючи перевагу діловим та суворим вбранням, що відповідають її високому статусу та офіційним заходам. Цей несподіваний вибір гардеробу викликав здивування та захоплення у численних шанувальників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленська поділилася історією, що ховається за незвичайними шкарпетками. Вони є творами Ніколь Ляпустіної, Софії Жук та Марії Гуменної – талановитих художниць, які творять свої шедеври у художній студії Олі Ставникович. Ця унікальна майстерня працює з художниками, які мають синдром Дауна та розлади аутичного спектру.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Нагадаємо, Олена Зеленська розповіла про бойфренд своєї доньки: став свідком убивств та підвалів Маріуполя

Як повідомляв "Знай.uа", "у цій ситуації...": Олена Зеленська зізналася, що змінилося у Президенті під час війни і чи добре це

Знай.ua писав, у 46 День народження Володимира Зеленського спливли архівні кадри його буйної юності: таким президента не бачили