Газ обійдеться українцям дорожче: кому доведеться доплатити від 110 до 300 гривень

Газовики. Фото: скрін youtube
Газовики. Фото: скрін youtube

Блакитне паливо обійдеться українцям дорожче. Деяким споживачам доведеться доплачувати від 110 до 300 гривень, щоправда, не щомісяця, а раз на 3-5 років. За обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж у багатоквартирних будинках мають платити мешканці. Плата стягуватиметься з кожної квартири раз на три чи п'ять років. Начальник служби технічного обслуговування Львівської філії "Газмережі" Богдан Кузь пояснив, що періодичність проведення ремонтних робіт залежатиме від стану газових мереж у конкретному будинку.

У "Київстарі" пояснили списання грошей за ненадані послуги

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Клієнтка мобільного оператора "Київстар" заявила, що з її рахунку списали 50 гривень за інтернет у роумінгу. Все б нічого, але абонентка заявила, що гроші взяли ні за що, адже вона використовує сім-карту іншого оператора для серфінгу в інтернеті. Фахівці компанії відреагували на скаргу та заявили, що причиною списання засіб могли стати "специфічні налаштування смартфона". Абонентці порадили не лише відключати передачу даних, а й вибирати в налаштуваннях мережу 3G/2G.

Можуть бути нові удари: українців попереджають про небезпеку

Ракетний удар по Україні. Фото: ДСНС
Ракетний удар по Україні. Фото: ДСНС

Ворог активізував свої морські сили, вивівши на бойове чергування ракетоносії, зокрема підводні, з яких здійснити ракетний удар значно складніше виявити. "Учора ввечері ворог вивів морські ракетоносії на бойове чергування, до того ж підводні, з яких виявити пуски ракет складніше. Все це може свідчити про підготовку майбутніх атак," - зазначила Гуменюк. Вона також зауважила, що останнім часом фіксується збільшена активність російських розвідувальних безпілотників, що може вказувати на детальне вивчення потенційних цілей для атак.

Сотні тисяч людей без світла: масований ракетний обстріл став чорним днем для енергетики

наслідки ракетного удару по Харкову 23 січня 2024 року
наслідки ракетного удару по Харкову 23 січня 2024 року

В результаті масованого обстрілу українських областей 22 березня, здійсненого військами РФ за допомогою понад 150 безпілотників та ракет, без електропостачання залишилися понад 700 тисяч абонентів. У Дніпропетровській області сталися перебої з теплопостачанням, а без світла опинилися мешканці Кам'янського, Кривого Рогу та Павлограда, загалом це більше ніж 250 тисяч абонентів. В Одеській області без світла опинилися 200 тисяч абонентів, у Полтавській області - приблизно 110 тисяч абонентів.

На потіху животу: АТБ знижує ціни на м'ясо, яйця, та багато іншого

Супермаркет "АТБ", фото: znaj.ua
Супермаркет "АТБ", фото: znaj.ua

Мережа супермаркетів АТБ оголосила про запуск акції зі зниження цін на низку найбільш приємних для ока товарів. Згідно з отриманою інформацією, закупитись "на славу" можна тепер такими продуктами, як яйця, ковбаса, м'ясо, вершкове масло, кава та шоколад. У ході акції ціни на яйця знизилися на 16%, тоді як ціна на сирокопчену ковбасу від ТМ "М'ясна лавка/Своя лінія" Губернаторська впала на 35%. Напівкопчена ковбаса від ТМ "Добрів" Салями Преміум тепер доступна зі знижкою 40%.