Популярна співачка, яка веде шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських розповіла про труднощі юності, чому не вважала себе зіркою та чим планує дивувати.

Улюбленка мільйонів одного разу дала відверте інтерв'ю виданню Cosmopolitan.

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

Знаменитість у тому інтерв'ю зізналася, що іноді їздить у метро, ​​любить в'язати та не вважає себе зіркою.

"Я завжди щиро відповідаю на запитання і спокійно реагую на інтерес людей. Мені не хочеться вибудовувати стіну між собою та шанувальниками. Я не зірка. Я така сама людина, моя публічність - це тільки робота", - каже NK.

Сьогодні Настя Каменських є прикладом для багатьох українських жінок. Вона спокушає формами та зачаровує яскравою зовнішністю. У це неспроможна повірити, що в юності їй доводилося боротися зі значними комплексами.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

[quote author=""]"У юності я була гидким каченям. Пишечкою. Пам'ятаю, коли мені було 12 років, у сім'ї були фінансові труднощі і мої батьки не могли собі дозволити купити мені гарний зимовий одяг. Мамині друзі передали мені величезний кожух, якісь теплі чоловічі штани і громіздкі черевики, все і дуже тепле, і дуже погане, враховуючи, що я була великою дівчинкою, все це, звичайно, на мене виглядало сумно, навіть жахливо, але мені вистачило сміливості в цьому вбранні з'явитися до школи. Коли однокласники намагалися пожартувати, я відповідала: “Ви не розумієте. Це дуже модно!". Не піддавалася провокаціям. Скільки себе пам'ятаю, я завжди боролася за себе і сама собі не дозволяла комплексувати", - згадала артистка.

Крім того, Каменських запевнила, що має на меті надихати українок і навіть планує написати мотиваційну книгу. І в неї це чудово виходить

[quote author=""]"Так, я прийняла себе, намагаюся боротися зі своїми недоліками, але я все ще намагаюся, грубо кажучи, долюбити своє тіло. Працюю над цим" - переконана зірка.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, що "Настя з новим чоловіком в Іспанії": блогер "поховав" пару Каменських та Потапа.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських втомилася мовчати про "важкі" проблеми.