В одному з нещодавніх інтерв'ю відомий український телеведучий Юрій Горбунов розповів про свої стосунки з названою дочкою від першого шлюбу, яка нині мешкає в США.

Розмову провела журналістка Наталія Тур, а відеозапис опубліковано на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Під час бесіди у нього поцікавилися, чи Горбунов підтримує контакт зі своєю дочкою і коли останній раз бачився зі своєю онукою.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

На це ведучий відповів, що давно не зустрічався з ними особисто, адже вони вже багато років проживають в Америці. Втім, телефонний зв'язок між ними зберігається, і вони спілкуються досить регулярно приблизно раз на місяць.

"Вони поїхали давно, вони айтішники, вони, здається, ще з 2013 року там. Ми спілкуємося раз на місяць", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Журналістка поцікавилася, чому ведучий не спілкується з дочкою частіше, ніж раз на місяць. На це Горбунов лаконічно відповів, що бачить у такій періодичності спілкування достатню частоту і не вважає за потрібне це робити частіше.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua
Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Чому Юрій Горбунов не бачить у цьому сенсу – невідомо. Однак у нього своя родина – дружина Катерина Осадча та два сини, з якими він продовжує жити в Україні, в умовах повномасштабної війни.

Нагадаємо, мама Макса Барських побоялася вони в його квартирі: "Коли мамуся приїжджає..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських зізналася в тому, що ніхто не очікував - до Потапа було так: "Сумно, навіть жахливо"

Знай.ua писав, Марина Боржемська розповіла правду про вживання алкоголю з приходом весни: "Не відмовляйтеся від..."