В американському штаті Юта міста Ігл Маунтин та Саут-Джордан зіткнулися з несподіваною проблемою – величезною кількістю перекати-полів, які приніс сильний вітер.

Тисячі цих рухомих рослин сформували величезні стіни, перекриваючи центральні вулиці та дороги та облогли місцеві будинки.

американські міста завалило перекоти-поле
американські міста завалило перекоти-поле

"Вони створили величезні бар'єри. Багато центральних вулиць і доріг були повністю заблоковані. Перекати-поле оточили наші домівки", — поділився мер Саут-Джордана.

Для прибирання міст від непроханих гостей знадобилося чотири дні. У боротьбі з рослинами активну участь брали і самі мешканці, використовуючи мотики та лопати.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім Юти, це нашестя торкнулося також населених пунктів у Неваді та Нью-Мексико. У деяких випадках перекати-поле, що накопичилися один на одного, доходили аж до дахів будинків.

Раніше ми розповідали про моторошний випадок, коли дівчині ампутували руку після того, як вона вирішила посушити волосся феном.

Історія Мері Вілсон із Південної Кароліни – це урок про силу волі та оптимізму в особі нещастя. Як багато хто з нас, вона проводила звичайні домашні справи, коли життя раптово поставило її перед серйозним випробуванням.