Відомий голлівудський актор Роберт Дауні-молодший зараз має все для щастя – міцний шлюб, трьох дітей та успішну кар'єру.

Однак шлях до сімейної ідилії був для нього непростим. Більшість дорослого життя, аж до зустрічі зі своєю нинішньою дружиною Сюзан Левін, він бився з алкогольною та наркотичною залежностями. До того як Роберт зміг подолати свої згубні звички та створити щасливу сім'ю, йому довелося пережити два невдалі шлюби. Першим його коханням була колега з акторського цеху Сара Джессіка Паркер. Вони разом знімалися у фільмі 1985 року та їхні стосунки тривали сім років. Зрештою, після численних невдалих спроб Сари допомогти коханому позбутися згубних звичок, вони розлучилися.

Роберт Дауні-молодший, фото із соцмереж
Роберт Дауні-молодший, фото із соцмереж

Вже через місяць після розриву з Паркер, 1992 року, Роберт одружився з моделлю Деборе Фалконер. У них народився син Індіо, але це не змусило актора остаточно "зійти з рейок". Його продовжували періодично заарештовувати за зберігання наркотиків, поки в 1996 році Дебора не витримала і фактично залишила чоловіка, хоча офіційно їхній шлюб був розірваний лише 2004-го.

Ситуація змінилася на краще, коли 2005 року Роберт Дауні-молодший зустрів свою нинішню дружину Сюзан Левін. Вона допомогла актору впоратися з усіма його залежностями та стала для нього міцною опорою. Минулого року подружжя відсвяткувало 18-річчя свого шлюбу. В інтерв'ю виданню People вони розкрили один із секретів своїх міцних стосунків – правило двох тижнів. Виявляється, Роберт і Сюзан ніколи не розходяться більш ніж на 14 днів. Якщо актору доводиться виїжджати на зйомки, то сім'я їде з ним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ще однією запорукою міцного союзу є тісне співробітництво у професійній сфері. Сюзан продюсувала низку фільмів за участю чоловіка, а 2010 року вони заснували власну продюсерську компанію. Працюючи пліч-о-пліч, вони, однак, знайшли спосіб не "перегоріти" і виділяти час тільки на себе.

А ще, нещодавно, отримуючи нагороду за роль у стрічці "Опенгеймер", Дауні-молодший дякував Сюзану як "головну виховательку", яка вивела його із зони комфорту. Немає сумніву, що без її підтримки актор не зміг би досягти такого успіху як в особистому, так і в професійному житті.

Нагадаємо, три Знаки Зодіаку, представники яких не вміють радіти за інших: заздрість їхнє "друге ім'я"

Як повідомляв "Знай.ua", Близнюки - романтичний ледар, а Козеріг занадто серйозний: як люблять чоловіки всіх знаків Зодіаку

Знай.ua писав, "гострі козирки" повертаються: Кілліан Мерфі після перемоги на "Оскарі" порадував фанатів