Відомий український астролог Влад Росс у новому інтерв'ю розповів, які події відбуватимуться у квітні, які міста у зоні ризику, а також про те, коли може закінчитися війна в Україні.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу Влада Росса, який він озвучив однією з українських журналісток.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

Владе, дайте, будь ласка, прогноз на квітень. Які події відбуватимуться на фронті?

У квітні буде не лише коридор затемнень, а й сонячне затемнення, дві стоянки Меркурія, Венера двічі змінить знак Зодіаку, а також з'єднання Юпітера з Ураном. Почнеться новий період, пов'язаний із глобальними змінами. Буде якась радісна звістка.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Плюс до всього активним буде Овен, тому місяць буде яскравим, активним, незвичайним та вибухонебезпечним.

8 квітня буде сонячне затемнення, тож у цей день потрібно бути дуже обережним. У період з 7 по 9 квітня краще не пересуватись, не призначати важливих зустрічей. Натомість це гарний час для медитацій.

Статичність Меркурія буде з 1 по 4 квітня та з 23 по 28 квітня. Тому в ці дні також краще нічого не підписувати, не робити жодних покупок, ні з ким не зустрічатися. А от 30 квітня вже можна щось планувати.

Харків без світла, скріншот: Telegram
Харків без світла, скріншот: Telegram

Ви сказали, що квітень буде вибухонебезпечним. Які міста у зоні ризику?

Насамперед це Одеса. Також обстрілюватимуть Харків, Київ, Миколаїв, Суми та Кривий Ріг. Інші міста будуть у меншій небезпеці.

Варто розуміти, що зараз Росія хоче знищити Верховну Раду, тож Київ перебуває під жорстким прицілом. Столицю намагатимуться стерти з Землі. Особливо небезпечною буде перша половина квітня.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Чи можемо ми звільнити якісь території у квітні чи навпаки втратити?

Головна мета окупантів – взяти Куп'янськ, але, швидше за все, їм це не вдасться. Також вони намагатимуться взяти Роботино, що на півдні Херсонської області.

А що відбуватиметься на Сумщині найближчим часом?

Там будуть дуже великі обстріли. Зрозумійте, що нам треба взяти Білгород та захопити Курську АЕС, щоб обміняти її на Запорізьку АЕС. РДК просуватимуться і намагатимуться захопити Білгород.

Авдіївка, скріншот: YouTubr
Авдіївка, скріншот: YouTubr

Окупанти захопили ще два села біля Авдіївки. Що там буде?

Ми самі їх лишили, бо там було безперспективно перебувати. Потрібно було виходити на рубежі на пагорбі. Утриматися там практично неможливо.

Більше того, немає сенсу повертати Авдіївку. Навіщо перебувати під ударами задля повернення знищеного міста?

Нещодавно у Росії відбулися вибори, на яких переміг Володимир Путін. Однак пізніше з'явилася інформація про те, що результати були сфальшовані. Як це вплине на подальший перебіг подій?

Абсолютно ніяк, бо насправді переміг двійник Путіна - Звягелєв Євген Васильович. Справжній Путін уже помер. Його двійником керує "сірий кардинал Росії" Сергій Корольов.

Похорон путіна, скріншот: YouTube
Похорон путіна, скріншот: YouTube

Чи можливі бунти у Росії?

Які бунти? Їх усіх зашугали. У Росії зараз сталинський режим. Можливий лише палацовий переворот. До речі, друга половина квітня є сприятливою для цього. Тоді Білий Місяць зійдеться з Юпітером та Ураном. Ми можемо отримати добру звістку, як я сказав раніше. У цей час хтось може вбити двійника Путіна.

Чи є якісь провісники закінчення війни в Україні цього року?

Я думаю, що війна закінчиться 25 травня 2025 року. Цієї дати Сатурн увійде в нульовий градус Овна. Овен – це війна, Сатурн – холод, заморозка.

Нагадаємо, спортзал, додатки для знайомств чи курси: де знаки Зодіаку можуть зустріти своє кохання.

Раніше повідомлялося, номер вашої квартири підкаже чи буде у вашому житті успіх: зверніть увагу навіть перед покупкою.

Також, зловлять удачу лише після 40 років? Який знак Зодіаку не досягає нічого в ранньому віці.