Вже багато місяців ходять чутки, що Потап та Настя Каменських розлучилися. Хоча офіційно вони продовжують демонструвати щасливе сімейне життя, деякі події натякають на серйозні проблеми у їхніх стосунках.

Одним із перших тривожних дзвіночків став концерт Насті у Кременчуці, на якому вона виступала сама, без звичного супроводу свого чоловіка. Це, безумовно, викликало чимало подивів і припущень серед шанувальників пари.

Настя Каменських та Потап з MGK, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап з MGK, скріншот: Instagram

Відомий блогер Богдан Беспалов, аналізуючи ситуацію, звертає увагу на низку інших потенційно серйозніших інцидентів. Два роки тому одна з колишніх підопічних Потапа зробила гучну заяву, стверджуючи, що він вимагав від неї інтимних стосунків як умову просування у шоу-бізнесі.

Хоча тоді це сприймалося як скандальний випад, зараз ця інформація набуває нового забарвлення.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Не минуло й двох років, як з'явилися чутки про нову коханку Потапа. Згідно з припущеннями Беспалова, нею стала ніхто інша, як колишня дружина співака Позитива та близька подруга Насті Каменських – Ганна Андрійчук. Саме тому, мабуть, Настя розірвала дружні стосунки з нею.

Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube
Аня Андрійчук. Фото: скрін youtube

"Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже близькою людиною", - зазначає він.

Крім того, блогер раніше згадував про нового друга Насті Каменських, який нібито допомагає їй встановлювати зв'язки в Латинській Америці. Саме через нього подружжя вдавало, ніби не знає одне одного на червоній доріжці.

Нагадаємо, після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль..."

Як повідомляв "Знай.uа", "не заробляє, як я...": зірка кіно для дорослих Джозефіна Джексон розповіла про хлопця з Києва

Знай.ua писав, Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується з прийомною дочкою, поки виховує синів