У популярній соцмережі Reddit виставили інтригуючу історію в розділі сайту, присвяченому надприродним та незрозумілим явищам.

Авторка публікації кілька днів тому затрималася на роботі, і хлопець героїні відправив їй із будинку відео, на якому він грає з їхнім собакою.

Переглянувши ролик, жінка здивувалася, помітивши на ньому одну дивну деталь, яка налякала її.

На відео чітко видно, як зелена іграшка, що лежить біля плінтуса, раптово починає сама собою рухатися по підлозі, ніби хтось невидимий потягнув її вбік. Здивована жінка написала про це хлопцю, і той здивувався не менше за неї.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Після деяких роздумів пара вирішила, що в будинку дівчини завівся полтергейст або якась інша чортівня. Чому собака не зреагувала на предмет, що самостійно почав рухатися. Дослідники потойбіччя кажуть, що тварини добре відчувають такі речі і завжди відгукуються на них – практично миттєво починають гавкати, скиглити, метатися по кімнаті, тиснутися від страху до ніг господарів і так далі. А тут – тиша, що насторожує ще більше.

Ще страшнішим є той факт, що закохана пара ту нещасну іграшку більше не знайшла, скільки потім не шукала. Очевидно, що полтергейст забрав її собі, пише жінка. І раптом загадковий відеоролик можна списати на збій у роботі камери або ще на щось і тим самим заспокоїти себе, то дві аномальні речі вже складаються в дійсно містичну подію, і відмахнутися від неї просто так не виходить. Адже наша реальність перебуває на межі між потойбічним світом та сучасним світом. І ця грань дуже тонка. Саме тому часто відбуваються такі дивні та незрозумілі речі, які часто лякають людей.

Нагадаємо, що примара напала на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.

Раніше ми повідомляли, що дівчина зустріла хлопця на сайті знайомств і залишилася без 3 мільйонів: зажадав побачення.