Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram .

Валерія Крук, яка також є колишньою дівчиною футболіста Артема Мілевського, вирішила написати пост про своє ставлення до людей, які нічим не займаються та просто деградують.

Валерія Крук, фото: Instagram
Валерія Крук, фото: Instagram

Їй з ними неймовірно нудно, як із чоловіками, так і з жінками. Зірка не хоче витрачати свій цінний час на спілкування з такими особами.

"Нерозвивається людина починає деградувати, інакше бути не може. Як тільки жінка починає розчинятися у своїй сім'ї, у своєму чоловікові, дітях і більше нічого не робить: немає професії, своєї справи, хобі, не вчиться, то все! Настає кінець. У кого цей процес займає більше часу, у кого менше, але обов'язково має однаковий фінал", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Валерія Крук, фото: Instagram
Валерія Крук, фото: Instagram

Такі жінки, за спостереженнями Валерії, обговорюють лише плітки та як розвести чоловіків на гроші, при цьому риються у чужій білизні та заздрять. Такі ще називають себе "щасливими матусями двох янголят".

[quote author=""]"Справа не про багатодітних мам, у яких немає можливостей утримувати нянь і помічників. Справа про тих, у кого "нічого не робити" - це свідомий вибір. Нікого не засуджую. Кожна людина має право жити, як побажає. Просто чисто домогосподарство і безцільне життя – не моє!" - Заявила Крук.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Нагадаємо, що "Кульбаба" Валерія Крук випустила на волю велику "душу" на радість чоловікам: "Що ви робите зі своїм тілом...".

Раніше ми повідомляли, що неслухняні груди "Кульбаби" Валерії Крук несподівано "втекли": навіть італійці не стрималися.