У Чехії стався шокуючий випадок: лікарі університетської лікарні "Булівка" припустилися неймовірної помилки і позбавили вагітну жінку її малюка. Ця історія стала об'єктом уваги багатьох після повідомлення CNN Prima News.

Все почалося з того, що дві жінки азіатського походження опинилися в лікарні одночасно. Одна з них прийшла на плановий огляд, а інша планувала процедуру, пов'язану з лікуванням матки.

На жаль, лікарі допустили непробачну плутанину та провели операцію саме на вагітній жінці. Результат цієї помилки був гірким: вона втратила свою здорову дитину.

Цей випадок викликав широкий резонанс і не дивно. Усіх співробітників лікарні, які могли мати відношення до події, тимчасово відсторонено від роботи, а міністерство охорони здоров'я Чехії закликало до суворого покарання всіх відповідальних за цю помилку.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Вагітна жінка / фото: Freepik
Вагітна жінка / фото: Freepik

Якщо їх вина буде доведена, лікарня буде змушена виплатити потерпілій пацієнтці компенсацію.

Цей інцидент є серйозним приводом для розгляду всіх аспектів роботи медичної установи та вжиття відповідних заходів, щоб такі помилки більше не повторювалися.

Розслідування цієї події триває, і сподіваємося, що вона призведе до вироблення заходів для запобігання подібним ситуаціям у майбутньому.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що вагітна жінка раптово дізналася, що "ростить" не тільки дитину в животі: таку нікому не забажаєш

Вам буде цікаво дізнатися, х арківським діткам доводиться танцювати балет під звуки сирен та обстрілів: "Боже, мамо..."