Черговий випуск популярного, проте неодноразово критикованого реаліті-шоу "Вагітна в 16" викликав справжній резонанс...

Цього разу глядачам було представлено історію юної Людмили, яка, за її словами, у 15-річному віці розпочала стосунки зі своїм 32-річним учителем інформатики на ім'я Сергій. Події відбувалися кілька років тому, ще до початку повномасштабної війни. Тоді Людмила була школяркою із села Яблунівка Київської області. Закохавшись у свого викладача, вона почала писати йому у соціальних мережах. Спочатку Сергій сприйняв це як "гру", проте згодом вони зустрілися, і чоловік зауважив, що учениця ставиться до нього "з великою повагою".

"Вагітна у 16", скріншот: Youtube
"Вагітна у 16", скріншот: Youtube

Це йому сподобалося, і він вирішив розпочати з нею стосунки. Щоб уникнути чуток, Сергій звільнився зі школи, а потім вони із Людмилою переїхали до міста Біла Церква, де почали жити разом.

За словами Людмили, вона погодилася на інтимні стосунки із Сергієм, хоча насправді цього не хотіла. Проте, вважаючи, що її "організм цього вимагає", дівчина зблизилась із чоловіком. Через деякий час вона завагітніла. Колишній учитель злякався такого розкладу подій. Між ними почалися сварки та скандали, адже Сергій не хотів витрачати гроші на утримання вагітної Людмили. До того ж, чоловік постійно дорікав їй через погані домашні навички.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Вагітна у 16", скріншот: Youtube
"Вагітна у 16", скріншот: Youtube

Незважаючи на всі проблеми, Людмила народила сина, проте конфлікти у парі не припинилися. Тож експерти шоу вирішили втрутитися, щоб допомогти їм розібратися у стосунках.

Після того, як скандальний випуск за її участю набув широкого розголосу, Людмила зіткнулася з величезною хвилею хейту на свою адресу. Однак у своїх Stories вона заявила, що почувається щасливою. Більше того, дівчина натякнула, що під час зйомок її справжній вік озвучили невірно. Якщо вірити Людмилі, її синові зараз 3 роки, а сама вона цього грудня відзначить свій 21-й день народження.

"Вагітна у 16", скріншот: Instagram Stories
"Вагітна у 16", скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, жінки молодшають після вагітності та пологів: вчені дійшли революційних висновків

Як повідомляв "Знай.uа", "п*скуда, йди до дошки": під Львовом діти бояться ходити до школи через агресивного директора

Знай.ua писав, жінки атакували бусик ТЦК палицями: військкоми не змогли протистояти