Езотеричні вчення стверджують, що дата народження людини тісно пов'язана з її характером, долею та життєвим покликанням. Зокрема, особливе значення надається останній цифрі року, в якому з'явилося на світ обличчя. Саме ця цифра начебто визначає певні риси та якості, властиві розумним та обдарованим людям.

Наприклад, якщо остання цифра року вашого народження 0 або 1, то ви маєте сильний і незламний характер. Труднощі та перешкоди не лякають вас, а навпаки – загартовують і роблять ще міцнішими. Ви рішучі, незалежні та іноді імпульсивні натури. Доброзичливі по відношенню до інших, проте прагнете визнання та поваги з їхнього боку.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Якщо остання цифра року народження 2 або 3, то ви відрізняється дуже чуйною і спокійною вдачею, від вас дійсно віє затишком і теплом. Ви можете побачити те, що інші навіть не зверне уваги. Ваші найкращі риси характеру - відсутність заздрощів, буйна фантазія та вміння опановувати відразу кілька професій завдяки комунікабельності, доброзичливості та здатності легко вчитися.

Люди, останні цифри року народження яких 4 або 5, сповнені особливої ​​удачливості – їм начебто допомагає сам Всесвіт. Ви трохи вперті, проте наділені неабиякою впевненістю у власних силах. Робота для вас понад усе, і ваше працьовитість дійсно варте захоплення. Ви наділені даром переконання, аналітичним розумом та креативним мисленням. Крім того, ви любите подорожувати та спостерігати за життям інших людей.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Якщо останні цифри року вашого народження 6 або 7, то ви народжені бути лідером та керівником. Хоча іноді надмірний егоцентризм бере гору, і ви починаєте прагнути до мети будь-якими шляхами, нехтуючи іншими. Ви розумні, рішучі, незалежні та динамічні особистості.

І, насамкінець, якщо останні цифри року вашого народження 8 чи 9, то ви – надійні та практичні особистості. Перш ніж щось зробити, ви неодмінно зважуєте все "за" та "проти". Для вас дисципліна – не порожнє слово, у вас є чимало планів і не схильні до імпульсивних вчинків чи авантюр.

Нагадаємо, народні прикмети з грошима, які дозволять вам розбагатіти – що потрібно та заборонено робити

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень 1-7 квітня для всіх знаків Зодіаку: помилки Водоліїв, кінець Дів та війна Тельців

Знай.ua писав, три Знаки Зодіаку, представники яких не вміють радіти за інших: заздрість їх "друге ім'я"