Езотеричні вчення стверджують, що дата народження людини тісно пов'язана з її характером, долею та життєвим покликанням. Зокрема, особливе значення надається останній цифрі року, в якому з'явилося на світ обличчя. Саме ця цифра начебто визначає певні риси та якості, властиві розумним та обдарованим людям.

Наприклад, якщо остання цифра року вашого народження 0 або 1, то ви маєте сильний і незламний характер. Труднощі та перешкоди не лякають вас, а навпаки – загартовують і роблять ще міцнішими. Ви рішучі, незалежні та іноді імпульсивні натури. Доброзичливі по відношенню до інших, проте прагнете визнання та поваги з їхнього боку.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Якщо остання цифра року народження 2 або 3, то ви відрізняється дуже чуйною і спокійною вдачею, від вас дійсно віє затишком і теплом. Ви можете побачити те, що інші навіть не зверне уваги. Ваші найкращі риси характеру - відсутність заздрощів, буйна фантазія та вміння опановувати відразу кілька професій завдяки комунікабельності, доброзичливості та здатності легко вчитися.

Люди, останні цифри року народження яких 4 або 5, сповнені особливої ​​удачливості – їм начебто допомагає сам Всесвіт. Ви трохи вперті, проте наділені неабиякою впевненістю у власних силах. Робота для вас понад усе, і ваше працьовитість дійсно варте захоплення. Ви наділені даром переконання, аналітичним розумом та креативним мисленням. Крім того, ви любите подорожувати та спостерігати за життям інших людей.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Якщо останні цифри року вашого народження 6 або 7, то ви народжені бути лідером та керівником. Хоча іноді надмірний егоцентризм бере гору, і ви починаєте прагнути до мети будь-якими шляхами, нехтуючи іншими. Ви розумні, рішучі, незалежні та динамічні особистості.

І, насамкінець, якщо останні цифри року вашого народження 8 чи 9, то ви – надійні та практичні особистості. Перш ніж щось зробити, ви неодмінно зважуєте все "за" та "проти". Для вас дисципліна – не порожнє слово, у вас є чимало планів і не схильні до імпульсивних вчинків чи авантюр.

Нагадаємо, народні прикмети з грошима, які дозволять вам розбагатіти – що потрібно та заборонено робити

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень 1-7 квітня для всіх знаків Зодіаку: помилки Водоліїв, кінець Дів та війна Тельців

Знай.ua писав, три Знаки Зодіаку, представники яких не вміють радіти за інших: заздрість їх "друге ім'я"