Відома українська оперна співачка Олена Гребенюк поділилася зворушливою та водночас трагічною історією зі свого особистого життя.

10 років тому артистка втратила свого нареченого Каро Дадаяна, з яким на той час перебувала у стосунках п'ять років. У розмові для YouTube-проекту "Наодинці" вона згадала про ті сумні події. За словами Олени, її коханий раптово пішов із життя від серцевого нападу саме тоді, коли вони активно готувалися до весілля. Це сталося несподівано, адже чоловік не скаржився на погане самопочуття або будь-які проблеми зі здоров'ям. Трагедія накрила їх зненацька, забрав життя нареченого в розквіті сил.

Олена Гребенюк, скріншот: Youtube
Олена Гребенюк, скріншот: Youtube

"Мені було 36-37 років. Зараз мені 48 років. Вже 10 років його немає. Ми готувалися до весілля. Двоє дорослих людей, які мають дітей. Це було 2 лютого", - заявляє вона.

Олена згадує ті жахливі хвилини, коли лікарі намагалися повернути її нареченого до життя, проте, на жаль, їхні зусилля були марними. Незважаючи на це, життя продовжується. Як зазначила сама Олена Гребенюк, якщо ти вже пережив таку трагедію та осмислив її, то залишається лише рухатися далі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

І зараз, через 10 років після тієї страшної події, в її серці знову зацвіло кохання. Сьогодні співачка перебуває у статусі нареченої, хоча зі шлюбом вони з коханим поки не поспішають.

Нагадаємо, наших їй не шкода: українська співачка-зрадниця перерахувала тисячі жертв розросту в "Крокус Холл"

Як повідомляв "Знай.uа", "мамо, ми їм потрібні": британець поліз у петлю після повернення з війни в Україні

Знай.ua писав, "горіти нам усім у пеклі": в Одесі на тлі жахливої ​​жалоби клуби влаштовують вечірки