Український модельєр та дизайнер Андре Тан рідко ділився подробицями про своє особисте життя, але нещодавно він вперше розкрив деякі подробиці стосунків зі своєю 8-річною дочкою Софією, яку він виховує разом із колишньою дружиною, бізнес-вумен Аліною Харченко.

За словами Андре, його дочка активно захоплюється різними хобі та заняттями. Вона відвідує гуртки з тенісу, танців та плавання, що допомагає їй розвиватися та розкривати свій потенціал.

Дочка Андре Тана зі спини / фото: Instagram
Дочка Андре Тана зі спини / фото: Instagram

Хоча дівчинка проживає з матір'ю, модельєр завжди намагається проводити з нею час, бачачись у реальному житті або через відеозв'язок.

Однак, Тан обережно підходить до теми публічного обговорення особистого життя своєї дочки. Він не поспішає розкривати її образ та особистість, впевнений, що до певного віку дитині краще залишатися подалі від розголосу. Тому якщо й показує доньку у своїх соціальних мережах, то лише зі спини.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Модельєр пояснює це турботою про здоров'я доньки та формування її енергетичної аури. Для Тана та його колишньої дружини це стало певною домовленістю, важливою для забезпечення добробуту та гармонії їхньої спільної дитини.

"Це наша така домовленість з ексдружиною Аліною, що ми не показуватимемо. Тому що я вважаю, що у дитини до дев'яти років дуже слабкий імунітет енергетики. Формується аура дитини і до дев'яти років краще поберегти. Здоров'я моєї дочки для мене дуже важливо", – поділився дизайнер в інтерв'ю для подкасту Аліни Шаманської.