Сьогодні ми поділимося цікавими міркуваннями астролога, філософа, фізика та антрополога Алакха Ніранжана, які він висловив на ютуб-каналі "Мій світ". Він висловив думку про можливу трансформацію в Росії та про те, що до травня диктатора-Путіна може вже й не стати.

Алакх Ніранжан припускає, що останні масовані обстріли українських міст з боку Росії можуть бути попередженням, щоб зберегти нафтові об'єкти:

Конференція Путіна в Росії
Конференція Путіна в Росії

"Мені здається, що ціль дуже проста – вони вже розуміють, що протягом місяця Україна може знищити всі НПЗ російські, всі танкери російські, і буквально залишити росію без палива. І тому вони роблять це як попередження які "ми страшні."

Він каже, що така поведінка російської влади пов'язана із можливою загрозою втрати паливного балансу через знищення нафтової інфраструктури України:

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Йдеться не про наступ, йдеться про терор. І терор закінчиться в той момент, коли вся нафтова система буде знищена."

Роздача "картоплі" в Росії
Роздача "картоплі" в Росії

Крім того, Ніранжан розповів про ситуацію в Росії та вказав на трансформацію суспільства, страхів та наростаюче громадянське протистояння:

"Всі кажуть – Путін, Путін… Ніхто не знає, хто він і звідки. Відомо, що він незрозуміло, де був, незрозуміло коли народився. У нас навіть немає карти його народження. Тому не так важливий сам Путін або його двійник, як час, коли ми живемо... Дійсно, цілком можливо, що до травня не стане того хлопця, про якого ви питаєте (Путіна. – ред.)."

У його думці простежується думка про можливі змінні країни, хоча кінцеві результати цих процесів залишаються предметом дискусії та припущень.

Нагадаємо, номер вашої квартири підкаже чи буде у вашому житті успіх: зверніть увагу навіть перед покупкою

Раніше ми писали про те, що в єрні благодатні землі: у пророцтві священика Миколи виявили натяк на перемогу України