Джошуа Брум, відомий раніше як порноактор Рокко Рід, поділився своєю незвичайною історією на подкасті. Він почав свою кар'єру в порноіндустрії в нульових роках і знявся у понад тисячі фільмів для дорослих. Проте за лаштунками його кар'єри ховалися страшні історії з життя.

Брум зізнався, що влучення в порноіндустрію було для нього своєрідною пасткою. Він почав зніматися у фільмах для дорослих, не уявляючи, чого це може призвести.

Джошуа Брум / фото: Facebook
Джошуа Брум / фото: Facebook

За його словами, робота в порноіндустрії змушує дистанціюватися від реальності, перетворюючи інтимний акт на публічну виставу для камери.

На піку своєї кар'єри Брум знімався у 20-25 сценах щомісяця, що створювало йому величезний тиск. Він описує, що це був стресовий період, коли кожна сцена вимагала від нього високого професіоналізму та фізичної підготовки.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Як хлопець, якщо ти провалиш сцену, тобі кінець... якщо ти не можеш підтримувати ерекцію чи кульмінацію, коли тобі кажуть, тобі кінець", – розповідає він.

Джошуа Брум / фото: Facebook
Джошуа Брум / фото: Facebook

З часом його відносини, як особисті, і професійні, почали руйнуватися. Постійна напруга і тиск призвели до того, що Брум почав переоцінювати своє життя і думати про те, що робити далі.

"Я намагався скласти план, як вибратися звідси… Не думаю, що я коли-небудь говорив комусь про це раніше, але я навіть намагався подивитися, чи зможу піти в армію."

Найскладнішою подією та рішенням у його житті стала пропозиція знятися в гей-порно, що було для нього незвично і викликало внутрішній опір. Але режисери вимагали екстремального контенту.

Джошуа Брум / фото: Facebook
Джошуа Брум / фото: Facebook

Брум зазначив, що багато хто, хто знімався в гей-порно, насправді не був геями, а використовував хімічні засоби для досягнення збудження перед камерою. Після довгих роздумів він погодився:

"Я подумав: «Ну, якщо я знімуся в гей-сцені, то я не зможу робити те, що роблю зараз, тому я відріжу себе від усіх і всього ... тому що я не зможу повернутися». У моїй голові це мало сенс… Я подумав: «Я зруйную своє життя»."

Після цього Брум почав усвідомлювати, що його життя прагне до нуля. Він опинився на краю і задумався про самогубство. Зробити цього він не наважився, натомість пішов на кардинальний захід стати пастором і звернутися до християнства.

У підсумку сьогодні Джошуа Брум є проповідником і активно бореться з порнографією. До речі, він також розміщував у соціальних мережах інормацію про підтримку України.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що країнська порнозірка підтримує не тільки чоловічу гідність, а й ветеранів: "Свята жінка"

Також ми розповідали, що порноакторка з Одеси начепила герб на інтимні зони: українці вимагають покарання