У містечку Твікенхем, у Великій Британії, сталася дивовижна історія, що змінила життя місцевої жительки Деброю Годдард.

Завдяки неймовірній нагоді та щасливій знахідці, ця жінка забезпечила собі безтурботне майбутнє. Все почалося з того, що на одному з блошиних ринків Дебра придбала обручку з тим, що здавалося звичайним "скляним діамантом", заплативши за нього лише 10 фунтів стерлінгів (близько 500 гривень). Не надаючи особливого значення цій покупці, вона просто зберігала прикрасу в коробці. Про це повідомляє The Sun.

Кільце з барахолки, скріншот: Youtube
Кільце з барахолки, скріншот: Youtube

Проте доля підготувала для Деброю несподіваний поворот. Коли її мати Джун Бойл стала жертвою шахрайства з боку родича і втратила всі свої заощадження, сім'я опинилася у скрутному становищі. Саме тоді Дебра вирішила оцінити вартість обручки, яку колись придбала на блошиному ринку.

Відвідавши ювеліра, жінка була шокована висновком експерта. Виявилося, що "скло" насправді є справжнім діамантом вагою 26,27 карата! На престижному аукціоні Sotheby's у 2019 році ця обручка була продана за вражаючу суму – 470 тисяч фунтів стерлінгів (близько 23 мільйонів гривень), з урахуванням витрат на торги.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обручка Сопонару, кадр з відео
Обручка Сопонару, кадр з відео

"Коли ювелір повідомив, що це діамант, я була шокована. Цілу ніч просиділа, дивлячись на кільце. Не знала, що робити. Видно, це кармічна відплата за погані речі, які сталися в нашому житті, і через те, що мою маму позбавили всього", - ділиться спогадами Дебра.

Частину виручених грошей жінка вирішила витратити на гідний відпочинок та подарунки для своєї матері – від поїздок до Лас-Вегаса та Барбадосу до придбання шикарної шуби.

Сама ж Дебра досі живе у скромному будинку в Твікенхемі, зберігаючи свій життєвий стиль, незважаючи на нове багатство.

Нагадаємо, чому європейці ходять вдома у взутті, а українці роззумаються: традиції це чи ліньки

Як повідомляв "Знай.uа", вставив фен у зад і включив: чоловік помер після жахливого "приколу" друга

Знай.uа писав, лікарі зробили аборт не тій жінці: просто переплутали