Популярний український виконавець, актор, блогер та воїн ЗСУ Yarmak поділився деталями своєї служби. Також артист поділився, чи знищував він особисто окупантів.

Військовий заявив, що раніше він "з дому у себе мурах на листочку виносив", проте з початком повномасштабного вторгнення все змінилося. Росіяни, за його словами, просто не лишають українцям вибору.

На передовий репер усвідомив, що він не має шансу відступати. Про це артист розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну для його проекту на YouTube.

Yarmak, скріншот: YouTube
Yarmak, скріншот: YouTube

"Зараз просто нам не залишили вибору, це реально орда пітьми. Ми їх просто різаємо дронами, відриваємо їм голови, руки, ноги, а вони все одно пруть і ти думаєш: "Що ти тут забув?", - поділився захисник.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Водночас він зазначив, що керує дронами, які знищують окупантів, тож спостерігає за цим із монітора. Це, за його словами, виглядає як комп'ютерна гра.

Yarmak, скріншот: YouTube
Yarmak, скріншот: YouTube

"У нас бігають якісь солдатики і ми їх знищуємо. Ти не замислюєшся там глибше, що це людина. Ти бачиш, що вона корчиться, що в неї там відірвало руку або ще щось, вона вже вмирає, але мені їх взагалі не шкода, ось просто взагалі не шкода! І я це сміття продовжуватиму знищувати тому, що це нелюди! Вони несуть смерть і руйнування цій планеті, хтось просто повинен це зупинити", - підкреслив військовий.

Нагадаємо, репера Yarmakа пограбували у поїзді.

Раніше повідомлялося, "Більше користі приношу на культурному фронті": Роман Сасанчин розповів про повістки і чому не йде добровольцем.

Також, репер Yarmak очолить новий підрозділ на фронті: "З кожним днем ​​у нашій армії стає все менше...".