На ділянці землі, де лежить Мерилін Монро, сталося щось неймовірне – її склеп виставили на аукціон і продали за чималу суму 195 000 доларів.

Цей шматочок слави та мрії "відхопив" покупець, технічний інвестор з Беверлі-Хіллз на ім'я Антоні Джабін. Він не міг приховати свого захоплення, заявивши, що завжди мріяв про те, щоб бути поряд із Монро.

Могила Мерилін Монро та Х'ю Хефнера / фото: скріншот Youtube
Могила Мерилін Монро та Х'ю Хефнера / фото: скріншот Youtube

Про це повідомляє ВВС.

Спокійне місце Мерілін, яке завжди було оточене тонкою шанувальниками, тепер є сусідом зі склепом Х'ю Хефнера, засновника Playboy. Це ніби підтвердження вічного зв'язку зірок, які продовжують вести свої "розмови" про прекрасне і після смерті.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Мерилін Монро, символ краси та елегантності Голлівуду, досі зачаровує своєю пишністю. Її фільми залишаються класикою кіномистецтва, а речі, які їй належали, стають справжніми артефактами.

Мерилін Монро
Мерилін Монро

Аукціон "Ікони: Playboy, Х'ю Хефнер та Мерилін Монро" приніс колекціонерам не лише шматочки історії, а й можливість доторкнутися до легенди. Серед проданих предметів були також ліжко Хефнера, його фірмова куртка, капці та піжама.

А також сукня Монро, і навіть використана помада актриси.

Цей аукціон став справжнім святом для всіх, хто по-справжньому цінує історію Голлівуду та його знаменитостей. Він нагадав усім нам, що зірки йдуть, але їхня спадщина живе у серцях шанувальників і в пам'яті часу.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що жити залишилося недовго: вчені розповіли про ознаки смерті - ніякого світла в кінці тунелю

Вам буде цікаво дізнатися, НЛО здалися в прямому ефірі: астроном спостерігав за Місяцем і випадково показав правду всьому світу

Також ми писали, померла, так і не знайшовши відповіді: батько Кузьми Скрябіна розкрив трагічну історію пісні "Мам"