У соціальних мережах активно поширюються новини про те, що в мережі супермаркетів "Сільпо" продається дуже дорога паска. Тільки уявіть собі, за здобний десерт беруть – 3500 грн.

Нібито виробником такого великоднього хліба є сицилійська компанія Fiasconaro, яка постачає свої панетони Україною. У наборі крім паски виробники додали шоколадну пасту власного виробництва та ніж для зручного нанесення.

На дорогую паску обратила внимание Tiktok-блогер "a.eto.hana".

Паска, кадр з відео
Паска, кадр з відео

Вона зазначає, що паска створена в колаборації із всесвітньо відомим брендом Dolce & Gabbana і придбала її у Le Silpo.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Панеттоне, скріншот: YouTube
Панеттоне, скріншот: YouTube

Журналісти одного з українських видань звернулися до "Silpo", однак у службі підтримки зазначили, що мають у наявності лише паску – Fiasconaro Dolce & Gabbana (600 гр.) – 2199 гривень.

Панетони цієї марки виробляють у Сицилії і їх досить важко знайти у звичайних магазинах, адже поставляють їх виключно для продажу у мережі супермаркету Fozzi Group.

Скільки коштує українська паска у супермаркетах

Тим часом, за моніторингом, 3 квітня великі мережі супермаркетів продають українські паски в середньому по 295 грн/кг. Зокрема :

Novus – 200 грн/кг;

Ціни на пасочки
Ціни на пасочки

Silpo – 198 грн/кг;

Ціни на пасочки
Ціни на пасочки

МегаМаркет – 298 грн/кг.

Ціни на пасочки
Ціни на пасочки

Отже, ціни на паски в супермаркетах можуть значно змінюватись. Незважаючи на інформацію про найдорожчі пояси у мережі Silpo, фактично можна придбати великодній кекс українського виробництва за меншу суму.

Нагадаємо, українських товарів дедалі менше: польські виробники заполонюють ринок.

Раніше повідомлялося, що вчені придумали, як людям доживати до 120 років: потрібно дотримуватися цієї дієти.

Також, можна і "солоного" взяти: українські супермаркети оновили ціни на оселедця, скумбрію та каропа.