Українська телеведуча Ольга Фреймут просто любила привертати до себе увагу різними способами до Instagram та Facebook.

Якось знаменитість, яка зникла з радарів українців за час війни, виставила архівний ролик з одного з київських ресторанів, попиваючи чай та розповівши, як правильно заважати цукор. Виявилося, що все не так просто, як здається.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Як правильно розмішувати цукор? "За принципом : 6 година -12 година, тобто, вверх-вниз пересувати ложечку.Розмішувати цукор чи молоко по колу, та ще й дзеленчати, - поганий тон. Бажаю всім здоров’я." - поделилась советом Фреймут.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фоловери не пройшли повз:

"Так дивно , люди самі придумують правила , які потім ним самим ускладнюють життя😃не важливо як ти розмішуєш цукор , якщо п'єш смачний чай у гарній компанії) (нічого не маю проти норм етикету ,але по-моєму, іноді вони просто абсурдні))🙂", "Ах вот оно что)))))🙈 поэтому пью чай без сахара 🤗", "Камон? Серъезно? Хоть одного покажите, кто так сахар размешивает", "Обожаю эту рубрику 😍", "Хорошо, что я пью чай без сахара 😅".

Нагадаємо, що по стопах матері: дочка Олі Фреймут поділилася фотографією з американським обранців .

Раніше ми повідомляли, що Ольга Фреймут "накинулася" на українку, захищаючи свою 17-річну дочку Злату: "Ви потвора".

Також стало відомо, що Ольга Фреймут, у сорочці на голе тіло , пояснила, що можна робити, а що не можна: "Хочеться...".