Відомий у соціальних мережах український астролог Олексій Кириченко озвучив свій новий прогноз. За його словами, вже цього року на території України може закінчитись активна фаза війни. Астролог також спробував "побачити", чи цьому передуватиме великий наступ росіян.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Олексія Кириченка в ефірі одного з українських телеканалів.

Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб
Астролог Олексій Кириченко. Фото: скрін Ютуб

Новина про можливий наступ окупантів Олексій Кириченко, спираючись на свої астрологічні дослідження, коментує так:

"Те, що йдеться на далеке майбутнє, починаючи з 20 березня по 25 квітня - з великою ймовірністю не здійсниться. Зараз ретроградний Меркурій, а це означає, що те, про що йдеться - воно в майбутнє не йде, а залишається в минулому. Приклад : минулого року ретроградний Меркурій був у грудні, дуже жваво обговорювали законопроект про мобілізацію, але його так і не прийняли. Якщо ухвалять, то він буде дуже сильно змінений. Абсолютно така ж схема з настанням, про який зараз говорять. Ситуація зміниться.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

До цього астролог додає наступне: "На початку війни Юпітер був у Овні, тому захоплювали території швидко та звільняли швидко. Приклад тому – Слобожанська операція на Харківському напрямку. Потім, з червня 2023 року до травня 2024 року Юпітер, який означає експансію, у Тельці, і визволення, і захоплення відбуваються дуже повільно.

Окрім цього, Олексій Кириченко зазначає: "Я це прогнозував рік тому, говорив, що українці не просунуться до Азовського моря. І росіяни теж не можуть швидко просуватися. З червня Юпітер заходить на знак Близнюків. Це означає "близько". Тобто якщо і говорити про якусь експансію, вона буде розрахована не на далекі відстані, а на близькі, локальні».

На хвилююче всіх українців питання Олексій Кириченко відповідає, називаючи конкретні місяці.

"За моїми прогнозами, інтенсивність згортання війни велика і вона набирає чинності з цієї весни. Не планується розгортання війни. До літа 2025 року, поки планети у знаку Риб, дуже багато процесів відбуватимуться плавно. Швидше за все, зменшиться військова ескалація, швидше за все домовляться не бомбардувати міста, не проводити наступи.У своїх прогнозах я це назвав закінченням гарячої фази війни та початком статичної.Не домовляться про деокупацію, але будуть якісь домовленості, які означатимуть певну деескалацію у травні.А восени це буде підкріплено переговорами. збігається з тією тезою, що я не прогнозую влітку наступів", - каже астролог.

Нагадаємо, "Люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека.

Раніше повідомлялося, що ретроградний Меркурій і планета Кета: астрологіня зробила астропрогноз для України.

Також, Землю накриє Ретроградний Меркурій: яких проблем чекати з 1 квітня.