Історія 31-річного Бена Френсіса – яскрава ілюстрація того, що досягти вершин успіху можливо навіть без вищої освіти та стартового капіталу.

В даний час засновник спортивного бренду GymShark вважається наймолодшим мільярдером Великої Британії. Шлях до спроможності та визнання для Бена виявився досить важким. Про це він розповів на подкасті The SuperPower Podcast.

Бен Френсіс, фото: Instagram
Бен Френсіс, фото: Instagram

Через 12 років після того, як йому довелося покинути Астонський університет, він працював звичайним кур'єром у Pizza Hut. Але невгамовний дух підприємця підштовхнув його до відкриття власної справи – у батьківському гаражі Френсіс заснував компанію GymShark з виробництва спортивного одягу.

Тепер продукція його бренду, яку обожнюють зірки типу Рити Ори та Ніколь Шерзінгер, продається більш ніж у 230 країнах світу. А статки самого Бена оцінюються в космічну суму - 1,2 мільярда фунтів стерлінгів. Минулого року його внесок у розвиток бізнес-індустрії відзначили почесним орденом Британської імперії з рук самого принца Уельського Вільяма.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Бен Френсіс, фото: Instagram
Бен Френсіс, фото: Instagram

"Дякую всім, хто мене оточує і підтримує", - заявляє Френсіс.

Він зберігає здоровий глузд і працьовитість. Він вважає багатство мірилом успіху і залишається повністю зосередженим розвитку своєї улюбленої справи.

"Я просто люблю працювати з прекрасними людьми над тим, що мене надихає", - наголошує Бен.

Нагадаємо, борець за природу і просто скромний мільйонер: куди інвестує Леонардо Ді Капріо і як він змінює світ уже зараз

Як повідомляв "Знай.uа", 4 предмети, які обов'язково мають бути у вашому гаманці з грошима: без них мільйонером не стати

Знай.uа писав, ось це сила: жінки цих 4 знаків Зодіаку мають сталевий характер і завжди домагаються свого