Здавна люди вірили, що ім'я, яке дають дитині при народженні, значною мірою визначає її долю та характер. Кожне ім'я може бути закодовано певними властивостями, особливостями характеру та енергетикою, що впливають на життєвий шлях людини . Існують спеціальні методики, за допомогою яких можна розкрити цей код і дізнатися більше про приховані таланти та особливості тієї чи іншої людини.

Одна з таких методик базується на нумерології – науці про числа та їх значення. Кожній літері алфавіту присвоєно певну цифру, і шляхом підрахунку загальної суми чисел, відповідних літер імені, можна дізнатися його код.

Українці в автобусі / фото: скріншот Youtube
Українці в автобусі / фото: скріншот Youtube

Наприклад, імені Андрій відповідає число 2 (1+6+5+9+6+2=29, 2+9=11, 1+1=2). Значення різних чисел розкриває специфічні риси характеру носіїв.

Люди з кодом 1 – це борці та новатори, які не бояться ризиків та ламають усталені стереотипи. Вони завжди досягають поставленої мети і стають авторитетами для інших. Коди 2 і 3 притаманні комунікабельним, творчим особам, які потребують оточення однодумців, щоб розкрити свій потенціал. Четвірки - цілеспрямовані трудоголіки, на яких тримається світ. П'ятірки люблять зміни та подорожі, їм важлива незалежність. Надійні та чесні шістки ніколи не підведуть. Семиркам властива самотність та пошук прихованих смислів. Код 8 приносить фінансовий характер та підприємницьке обдарування. А дев'ятки – це вільні духом художники.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нагадаємо, гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козерогів.

Як повідомляв "Знай.uа", 4 предмети, які обов'язково мають бути у вашому гаманці з грошима: без них мільйонером не стати

Знай.ua писав, цифри року вашого народження розкажуть про вас абсолютно все: що ховається за цією датою