Молода, навіть практично юна (для сучасних реалій) дівчина з Нідерландів на ім'я Зорая, вирішила "піти з життя". 28-річна дівчина, яка страждає на депресію, аутизм і граничний розлад особистості, закінчить своє життя евтаназією.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Free Post.

Зорайя тер Бік, фото: Instagram
Зорайя тер Бік, фото: Instagram

28-річна Зорая тер Бік живе в невеликому селі в Нідерландах, неподалік німецького кордону, і в травні покінчить із життям шляхом евтаназії.

Колись вона мріяла стати психіатром, але так і не спромоглася закінчити коледж. Незважаючи на те, що вона живе зі своїм 40-річним хлопцем у будинку із двома котами, вона каже, що втомилася від життя.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Психіатр сказав їй: "Ми більше нічого не можемо для вас зробити. Краще ніколи не стане".

Зорайя тер Бік, фото: Instagram
Зорайя тер Бік, фото: Instagram

Це був момент, коли Зорая вирішила, що хоче померти: "Я завжди чітко усвідомлювала, що якщо мені не стане краще, я більше не зможу цим займатися".

Вона планує бути кремованою, щоб її хлопцеві не довелося забирати її могилу.

Зорая сказала, що евтаназія відбудеться на її дивані і під час цього не гратиме музика. Вона пояснила, що лікар спочатку дасть їй заспокійливе, а потім препарат, який зупинить її серце, а її хлопець буде весь час поряд із нею.

Зорайя тер Бік, фото: Instagram
Зорайя тер Бік, фото: Instagram

Жінка сказала: "Лікар насправді не поспішає. Це не так, що він заходить і каже: "Лягай, будь ласка!". В основному це спочатку чашка кави, щоб заспокоїти нерви і створити м'яку атмосферу. Потім він запитує, чи готова я "Я займаю своє місце на кушетці. Він ще раз запитає, чи я впевнена, і почне процедуру, побажавши мені щасливого шляху. Або, в моєму випадку, хорошого сну, тому що я ненавиджу, коли мені кажуть: "Щасливого шляху". нікуди не їду”.

У жінки не так багато родичів, тому її хлопець знайде гарне місце у лісі, щоб розвіяти її порох.

Вона додала: "Я трохи боюся смерті, тому що це повна невідомість. Ми не знаємо, що буде далі - чи нічого не буде? Це найстрашніше".

Нідерланди – перша країна у світі, яка легалізувала асистоване самогубство у 2001 році. У 2022 році в країні було 8720 випадків евтаназії, що становить 5% всіх смертей, що на 4% більше, ніж роком раніше.

Нагадаємо, звільнили за незмиті "кавелдики": чоловік втратив нову роботу через свою неуважність.

Раніше повідомлялося, що володарка найбільших губ зробила за один раз 6 ін'єкцій в обличчя: "Хочу більше і не зупинюся".

Також, молоду жінку вважали мертвою, але вона "воскресла" в мішку для трупів.