Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram.

Війна змінила життя та зруйнувала плани багатьох українців, включаючи Насті Каменських. В інтерв'ю "Viva" вона розповіла, чи поставила на паузу мету стати мамою.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Їй у мережі часто нагадують, що вона ще не народила від чоловіка Потапа, залазячи до їхнього особистого життя.

Співачка наголосила, що це особисте питання кожної сім'ї, тому вирішувати його мають партнери виключно між собою. Її регулярно завалюють непроханими порадами.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

[quote author=""]"Коли з'явиться дитина, коли зародиться нове життя, це особисте питання кожної сім'ї, і його повинні вирішувати між собою тільки майбутні мама та тато. Не родичі, друзі, ті, хто любить роздавати поради типу "Тобі пора вже, на що ти витрачаєш своє життя?". Це я не тільки про себе говорю, але і про різних жінок, тому що багато чую і бачу", - заявила вона.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Каменських наголосила, що вони з Потапом конкретно не планують народження дитини на якусь дату чи рік, а просто чекають і вірять, що усьому свій час.

"Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій "таймінг" життя і важливих подій. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини", - додала Настя.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських стала чарівною вчителькою українців: "Дехто не розуміє".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських зізналася в тому , що ніхто не очікував - до Потапа було так: "Сумно, навіть жахливо".