Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, є активним користувачем соцмережі Instagram.

Колись на концерті Артема Пивоварова стався випадок, який викликає багато запитань. Коли артист стояв на сцені у розпал виступу, він раптово підійшов до одного зі слухачів та відібрав телефон.

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Невідомо, з якої причини, але згодом, звичайно ж, повернув. Може, поведінка фаната обурила Артема чи то був якийсь безглуздий жарт.

Відео цього моменту розлетілося по соцмережах. Через деякий час Пивоваров згадав про це, але жартувався. Він заявив, що справді краде, але не лише телефони, а й серця своїх багатотисячних шанувальників.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Я злодій, погана людина", - заявив співак.

У коментарях користувачі мережі припустили, що та людина, у якої Пивоваров відібрав телефон, увесь час у нього вирячився і не насолоджувався концертом. Багато хто також заявив, що він уже давно вкрав їхнє серце.

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Нагадаємо, що Артем Пивоваров зізнався, як заробляв на життя до популярності: "Приспав людей".

Раніше ми повідомляли, що Артем Пивоваров відмінив запланований у Дубліні концерт: "Чуємо вибухи!"

Також стало відомо, що Артем Пивоваров не зміг повернутися додому: назавжди пахне війною.