Відома українська співачка MamaRika, яка з чоловіком Сергієм Середою ось уже 9 років разом і виховують сина Давида, зізналася, що їхні стосунки перебувають у сильній кризі.

Пара практично на межі розриву, за словами співачки, зараз вони переживають надскладний етап.

Про це стало відомо завдяки публікації MamaRika у мережі Instagram.

MamaRika, фото: Знай.ua
MamaRika, фото: Знай.ua

"Народе, ми завжди чесні з вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки в якийсь момент вичерпують себе - це доросле життя. Наша сім'я проживає надскладні часи, і так, як зараз. нас не хитало ніколи!", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Пост MamaRika, скріншот: Instagram
Пост MamaRika, скріншот: Instagram

Вона розповіла, що вони з Сергієм роблять все, що від них залежить, щоб зберегти сім'ю. Каже, що проблеми почалися ще до карантину, а війна загострила проблемні моменти. Свої переживання MamaRika вилила у біографічній пісні "Хтось іде".

"Весь наш біль і всі конфлікти вилилися в цю роботу. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, тому що такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живемо. Хто страждає мовчки, хто намагається врятувати Ми з Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємося робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо Якщо ви зараз проходите через те саме, сподіваємося, що після перегляду кліпу ви отримаєте сили, щоб не відпускати своїх найдорожчих та боротися за них", - сказала MamaRika.

Нагадаємо, "Хвилююся...": колишній Тринчер Олександр Волошин зізнався, чи ходив він до ТЦК.

Раніше повідомлялося, чоловік не проти? MamaRika згадала, як "давала спеку" з іншою красунею, бажаючи це повторити.

Також, MamaRika забула про свого коханого Сергія Середу через іншого хлопця: "Робимо це коли хочеться".