Відомий український ведучий, блогер, волонтер та інтерв'юер Слава Дьомін, який продовжує часто вести публічні бесіди із зірками та інфлюєнсерами, поділився з шанувальниками повчальною історією. Чоловік розповів про спробу крадіжки свого сина Владислава.

Слава має доступ до свого сина, оскільки Влад має дитячу карту. Так, ведучий зміг відстежити історію списання грошей.

Про це стало відомо завдяки публікації Слави Дьоміна в мережі Instagram.

Автор Слави Дьоміна, скріншот: Instagram
Автор Слави Дьоміна, скріншот: Instagram

За словами Слави, Влад зайшов перед школою до крамниці, взяв потрібні йому продукти та пішов на касу. Хлопець почув звук, який свідчить про зняття коштів і пішов у бік виходу.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Слава Дьомін. Фото: скрін відео
Слава Дьомін. Фото: скрін відео

Проте підлітка зупинив охоронець та зателефонував ведучому. Справа в тому, що у сина Дьоміна не вистачило грошей на рахунку, а той звук свідчив не про успішну оплату, а про відміну операції. Слава вважає це добрим уроком для свого сина.

Оля та Маша Полякові / фото: скріншот Instagram
Оля та Маша Полякові / фото: скріншот Instagram

Також розповімо, що влітку 2023 року доньку Олі Полякової Машу теж звинуватили у крадіжці на 7,5 тисячі гривень. У серпні 2023 року український бренд одягу звернувся до блогера з пропозицією бартерної реклами.

Після узгодження всіх деталей 22 серпня магазин відправив Марії одяг вартістю 7570 гривень. Незважаючи на домовленість прорекламувати речі на своїй сторінці у соціальних мережах, блогерка цього не зробила.

Нагадаємо, "Продовжу знищувати сміття": Yarmak зізнався, чим займається в армії.

Раніше повідомлялося, що пішов у ТЦК з невиліковною хворобою: відомий візажист розповів про страх.

Також, "Вам проблеми потрібні?": зірка "Ліги сміху" Люлелов зізнався про проблеми батьків у Молдові через Україну.