Велика "Матриця" повертається, і це, безумовно, викликає хвилювання у шанувальників франшизи. Warner Bros. оголосили, що працюють над п'ятою частиною цієї епічної історії. Проте цього разу у головних ролях не Лана та Лілі Вачовскі, а сценарист "Марсіаніна" – Дрю Годдард.

Всі ми пам'ятаємо, як Нео і Трініті, яких зіграли Кіану Рівз і Кері-Енн Мосс, вступили в боротьбу із Системою, але хто ж повернеться у наступному розділі?

Матриця, фото: Instagram
Матриця, фото: Instagram

На це питання поки що немає відповіді, але нам обіцяють захоплююче продовження, що зберігає дух оригіналу.

Під керівництвом Годдарда та його партнерки Сари Есберг новий фільм обіцяє нам захоплююче занурення у світ "Матриці", поєднуючи в собі ідеї та техніку, які зробили оригінальну трилогію такою популярною.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Президент провадження Warner Bros. Motion Pictures, Джессі Ерман, підтвердив, що фільм збереже те, що зробило "Матрицю" такою успішною, і в той же час зробить свіжий погляд на захоплюючий фентезійний світ.

Матриця
Матриця
warnerbros.com

Для Дрю Годдарда це не просто завдання, а можливість втілити свою любов до франшизи, яка змінила світ кіно. Номінований на "Оскар" за сценарій "Марсіаніна", Годдард пообіцяв продовжити велику спадщину Вачовського, але внести свій індивідуальний підхід.

"Матриця" – це не просто фільм, це культурне явище. Франшиза, яка розпочалася у 1999 році, залишила незабутній слід в історії наукової фантастики. Її вплив відчувається і до цього дня, і фанати з нетерпінням чекають на новий занурення у новий фільм.

Крім того, Знай.ua повідомляв, Р оберт Дауні-молодший розкрив секрет довголіття у шлюбі: про це правило ніхто не знав

Також стало відомо, знявся у 1000 фільмах, але один випадок змінив усе: як відомий порноактор перейшов від жарких сцен до молитов