Історія 50-річної британки Джо Херлі – тривалий шлях боротьби з наслідками медичної помилки, яка кардинально змінила її життя. Через недбалість гінеколога під час простої процедури жінка опинилася на межі життя та смерті, а потім зіткнулася з серйозними проблемами зі здоров'ям та самооцінкою.

2018 року Джо звернулася до лікаря через масивні менструальні кровотечі. Під час проведення гістероскопії гінеколог випадково пошкодив її слизову. Наслідком стала тяжка інфекція – септичний шок. За словами Джо, вона була впевнена, що помре. Їй доводилося боротися із блювотою, високою температурою та іншими ознаками сепсису. Наступного року жінка пережила три складні операції. Про це повідомляє New York Post .

Схуднення, скріншот: Youtube
Схуднення, скріншот: Youtube

Повернувшись додому після лікарні без матки та шийки матки, Джо почала стрімко набирати вагу. Вона їла та пила все, що забажає – вино, чіпси, солодощі. Джо навіть не замислювалася над тим, як це позначиться на її зовнішності.

Однак через два роки, відвідавши новорічну вечірку, жінка зрозуміла, що її тіло значно побільшало, ніж у інших присутніх дам.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Коли в 2022 році Джо знадобилася ще одна операція – видалення грижі, лікарі порадили їй схуднути спочатку, щоб збільшити шанси на успішне втручання. Їй пропонували операцію "шлунковий рукав", але після пережитого досвіду жінка вирішила спробувати схуднути самостійно.

Схуднення, скріншот: Youtube
Схуднення, скріншот: Youtube

Завдяки силі волі, дієті та регулярному тренуванню, Джо вдалося скинути близько 63 кілограмів. Тепер вона харчується значно здоровішою їжею – каша, фрукти, суп, риба, курка та овочі, а також п'є багато води та чаю. Джо почувається набагато впевненіше та щасливіше, пишаючись своїм досягненням.

Нагадаємо, чому ви не робили цього раніше? Медики розповіли про чудеса ранкової склянки води з лимоном

Як повідомляв "Знай.ua", які овочі ніколи не зроблять нас стрункими - забудьте про них до літа

Знай.uа писав, їжте цей шкідливий продукт частіше і ваш тиск знизиться: вчені порадували ласунів