Карпатський пустельник, мольфар Захар поділився одкровенням про закінчення війни в Україні. Стверджує, що світ настане зовсім скоро. Мольфар отримав відповідне пророцтво, яким вирішив поділитися у видінні.

Про це стало відомо завдяки пророцтву мольфара Захара, опублікованому на YouTube-каналі "Український Молитовник".

Мольфар, скріншот: YouTube
Мольфар, скріншот: YouTube

За словами мольфара, незабаром в Україні війна закінчиться. Також мольфар був упевнений, що це випробування та можливість зміцнення духу народу.

Також Захар закликав не втрачати віри та надії. Крім того, розповів про серію перемог, які стануть ключовими для здобуття перемоги Україною. Ці перемоги не будуть легкими, проте завдяки мудрості командування ЗСУ ворог почне втрачати позиції.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Важливу роль і збільшення міжнародної підтримки. Українським дипломатам вдасться порозумітися зі своїми закордонними колегами.

Ще Захар побачив, як українці об'єдналися у вірі заради перемоги та прекрасного майбутнього. Оскільки світові лідери будуть вражені фортецею українських військових, вони нададуть Україні неабияку підтримку. У зв'язку із цим ворог не зможе диктувати свої умови.

Мольфар, скріншот: YouTube
Мольфар, скріншот: YouTube

Захар нагадав, що тільки разом можна досягти справедливого світу для українського народу. Сила духу здатна поєднати народ. Саме духовна єдність є головною для перемоги.

До всього - мольфар побачив економічне відродження України після війни, яка стане сильнішою. Усунення корупції стане основним для розвитку держави. Він побачив нашу країну як найсильнішого гравця на міжнародній арені.

"Молитва - це не просто слова, а ключ, що відкриває двері до серця Всевишнього", - підсумував мольфар Захар.

Нагадаємо, "вибухи, міст, кораблі": відомий екстрасенс передбачив "позитивні" дні для українського Криму.

Раніше повідомлялося, "люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека.

Також, повернемо благодатні землі: у пророцтві священика Миколи виявили натяк на перемогу України.