Колишня балерина Брінда Коллінз – 54-річна мешканка англійського графства Дорсет розкрила секрет своєї нев'янучої краси.

За словами жінки, у неї немає мети виглядати молодшою ​​за свої роки, тому вона і не вдавалася до послуг пластичних хірургів і процедур "уколів краси", пише Daily Mail.

Бринда Коллінз, скрін з відео
Бринда Коллінз, скрін з відео

Щоб зберегти молодший вигляд і гарне самопочуття Коллінз чотири рази на тиждень користується нічними патчами для обличчя та шість разів на тиждень займається фітнесом. Балерина підкреслила, що дуже важливо доглядати себе і користуватися спеціальною косметикою. При цьому вона стверджує, що дорогі кошти преміального класу можна замінити дешевшими аналогами, які не поступаються як.

Що стосується тренувань, то Брінда Коллінз розповіла, що після виходу з балету в 44 роки вона довго не могла підібрати для себе відповідний вид спорту.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Таня Федорищева, тренування на прес. Фото: Знай.uа
Таня Федорищева, тренування на прес. Фото: Знай.uа

Зрештою, жінка натрапила на фітнес-програму Деббі Зіберс і почала займатися майже щодня з відеоуроків.

"Я намагаюся щодня займатися творчістю. Для мене це найкращий спосіб зняти напругу. Останнім часом мені подобається оновлювати старі меблі. Цьому я навчаюся з уроків на YouTube. А ще, відколи я відкрила свою дизайн-студію, я зайнялася фотозйомкою" , - Розповіла балерина.

Нагадаємо, що ви живете у холодильнику? Колір волосся, яке прибере вам 15 років після фарбування.

Раніше ми повідомляли, що не обличчя, а печена картопля: як треба спати, щоб не було зморшок на обличчі.

Також стало відомо, що ходити до церкви, сильно тиснути руку і народитися пізніше: вчені виявили 5 ознак довголіття.