Історії про незвичайні звички та поведінку людей іноді стають справжніми легендами, особливо якщо вони стосуються прихильності до релігійних переконань. У Луцьку на проспекті Відродження одна бабуся привернула до себе увагу незвичайним способом попадання до своєї квартири.

На відміну від більшості мешканців будинку, які використовують двері під'їзду, бабуся вирішила обійти систему кодового замку.

Бабуся у Луцьку заходить до квартири через вікно / фото: скріншот Youtube
Бабуся у Луцьку заходить до квартири через вікно / фото: скріншот Youtube

За її словами, використання кодового замку суперечить її релігійним переконанням, оскільки ця дія асоціюється з діями Сатани. Натомість вона вибрала шлях через вікно своєї кухні, використовуючи звичайні сходи, щоб потрапити до свого будинку.

Відео цього незвичайного методу попадання в будинок стало вірусним у соціальних мережах, вразивши користувачів своєю незвичністю та довговічністю цієї звички.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Сусіди розповідають, що коли мешканці збирали гроші на встановлення кодового замку та ремонт під'їзду, бабуся погодилася лише на ремонт, ігноруючи новий замок.

Тепер щоранку мешканці будинку можуть спостерігати, як бабуся підставляє сходи до свого вікна, щоб вийти на вулицю та вирушити до церкви. Після повернення вона робить те саме, забираючи сходи з собою.

І все це відбувається вже протягом кількох років.

Раніше ми писали про те, що пенсіонерка у Британії взяла кредит заради українців, але не для доната на ЗСУ

Крім того, Знай.ua повідомляв, 6 5-річна бабуся народжувала без болю і навіть не відчула перелом руки: лікарі здивувалися від пенсіонерки

Також наш портал інформував, що з Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадщину: за що вони борються