Четверта частина романтичної кіноісторії, заснованої на книгах Хелен Філдінг вийде в 2025 році і називатиметься "Бріджит Джонс: Без розуму від хлопчини". Дія фільму відбудеться через вісім років після подій третьої частини.

За інформацією видання Mail on Sunday, зйомки нового фільму про Бріджіт Джонс стартують у травні 2024 року.

Підготовка до знімального процесу вже розпочалася, і Рене схвильована поверненням до ролі. Раніше вона сказала те саме Radio Times, пояснивши: «Я знаю, що Хелен Філдінг написала книгу, і я обожнюю цей персонаж. Тобто, якщо мене покличуть, я побіжу».

Про що буде Бріджіт Джонс-4?

Повинні попередити наших дорогих читачів: попереду на вас чекають спойлери до фільму «Бриджит Джонс: Без розуму від хлопчини» — тож подумайте, чи хочете ви дізнатися, що сталося в романі 2013 року.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У книзі у Бріджіт двоє дітей, і вона овдовіла після раптової смерті Марка Дарсі, який загинув у Судані. Тому 51-річна героїня знову повертається у світ побачень і не втрачає надії влаштувати особисте життя за допомогою додатків для знайомств.

Х'ю Грант зіграє роль коханця Бріджіт Деніела Клівера. Емма Томпсон, яка виконала роль доктора Роулінгса у фільмі "Дитина Бріджіт Джонс", також з'явиться у новому фільмі.

А ось шанувальники Коліна Ферта, котрий зіграв роль Марка Дарсі, завмерли в очікуванні. Поки невідомо, чи з'явиться він у картині з огляду на те, яка доля випала його персонажу у сценарії.

Світова прем'єра фільму відбудеться 14 лютого 2025 року – у День усіх закоханих. Але вже зараз кінокритики пророкують стрічці шалену популярність.

Бріджит Джонс. Фото: кадр з фільму

Раніше повідомлялось. що Netflix назвав найпопулярніший фільм серед українців у 2024 році

Також вам може бути цікаво: Тамара Яценко розповіла, чому не зіграла у «Конотопській відьмі»: «Мені не дозволяє небо бути відьмою»