Відома в соціальних мережах і навіть трохи на телебаченні український астрологічний експерт Яна Пасинкова, яка нещодавно попереджала мешканців Харківської області про небезпеку, визначила, що Україна може здобути перемогу на полі бою над росією, коли відбудеться відход від справ людини, причетної до війни.

Проте поки що, за словами Яни Пасинкової, йдеться лише про "локальні" перемоги.

Про це переможниця проекту "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова заявила у новому відео на своєму YouTub-каналі.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

На питання про те, чи можливі в майбутньому контрнаступи ЗСУ, вона зробила розклад тарологічних карток і зазначила, що все "залежатиме від домовленостей".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

"Все залежить від домовленостей. Все, що ми бачимо протягом кількох місяців - все залежить від домовленостей. Дві сторони домовилися, третя ні. Розраховуємо на якесь диво", - розповіла вона.

При цьому стверджує, що диво станеться, проте необхідно самим робити щось для хорошого результату.

"Це станеться, коли людину причетну до війни знімуть, приберуть, коли буде великий прийом чи на нашій території, чи ми кудись поїдемо. Буде багато людей і багато країн. Це станеться, коли скажуть, що тут ваша перемога, вони пішли". Тобто, не скрізь перемоги, а десь локально", - додала таролог.

Нагадаємо, завжди "роблять із мухи слона": 5 знаків Зодіаку, які постійно драматизують.

Раніше повідомлялося, що середина квітня переверне любовне життя 3 знаків Зодіаку: кому варто насторожитися, щоб не втратити половинку.

Також, війна посилиться до кінця квітня: астролог розповів, до яких підлостей готується росія.