Незважаючи на грізний образ, який створював Алан Рікман на екрані, зокрема в ролі професора Снейпа з Гаррі Поттера, насправді він був одним із найулюбленіших і найнатхненніших акторів.

Однак для молодого Деніела Редкліффа, який розпочинав кар'єру у фільмах про Гаррі Поттера, Рікман виявився справжнім жахом. Як розповів сам Редкліфф у подкасті Happy Sad Confused (на Variety), протягом перших трьох фільмів він "лякався" Алана Рікмана.

Гаррі Поттер. Фото: кадр із фільму
Гаррі Поттер. Фото: кадр із фільму

[quote author=""]"Як ви не можете вірити цьому голосу? Навіть чуючи його, ти забуваєш, яким тихим він був, поки луною не віддається в тобі. Я був так зляканий ним протягом перших трьох фільмів. Я був з жахом. від нього і думав: "Цей хлопець ненавидить мене", - заявляє Редкліфф.

Однак, незважаючи на страх, Редкліфф продовжував виконувати свою роль. І, як зазначає актор, "якоїсь миті він побачив, що я дійсно хочу це зробити і працювати над цим".

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Зйомки "Гаррі Поттера"
Зйомки "Гаррі Поттера"

Згодом Алан Рікман став головним шанувальником молодого Редкліффа, підтримуючи його не лише на знімальному майданчику, а й на сцені.

[quote author=""]"Він перервав відпустку в Канаді, щоб приїхати до мене в "Еквус". Бачив кожну мою сценічну роботу, коли ще був живий. Потім запрошував мене кудись, і ми говорили про це. Він був одним. з перших, хто сказав: "Вам слід зайнятися голосовим тренінгом і вивчити всі ці речі", - поділився Редкліфф.

Нагадаємо, Бріджіт Джонс повертається: чого чекати від нового сіквела

Як повідомляв "Знай.ua", Netflix назвав найпопулярніший фільм серед українців у 2024 році

Знай.ua писав, "Матриця" повертається? Warner Bros. офіційно підтвердили роботу над п'ятою частиною