Марго Роббі, яка нещодавно вразила всіх своїм фільмом про Барбі, тепер вирішила взятися за іншу культову гру – Монополію! Разом з її продюсерською командою LuckyChap вона готується до зйомок нового фільму, який буде заснований на цій всесвітньо відомій настільній грі.

Ця ідея була зустрінута величезним захопленням від Hasbro Entertainment та Lionsgate. І справді, з такими креативниками, як Марго та її команда, Монополія може стати чимось справді особливим на великому екрані.

Монополія / фото: kccu
Монополія / фото: kccu

Все ще багато питань: хто гратиме в цьому фільмі, які пригоди чекають на головних героїв і як вони зберуть 200 доларів, але з такою командою за лаштунками, можна бути впевненими, що це буде щось неймовірне.

Адам Фогельсон із Lionsgate висловив упевненість у тому, що LuckyChap зробить фільм, який стане справжнім хітом. Адже це вже не перший успіх команди: їхні фільми, такі як "Я, Тоня" та "Багатообіцяюча молода жінка", здобули багато нагород та визнання.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Монополія / фото: kbps
Монополія / фото: kbps

А нещодавно вони продали свій фільм "Моя стара дупа" за 15 мільйонів доларів Amazon MGM Studios.

"Монополія" – це не просто гра, це символ, що пережив не одне покоління. І LuckyChap з Lionsgate готові перетворити цей символ у кіно, відтворюючи історії та ситуації, які так багато хто з нас переживав за грою в цю класичну настільну гру.

Поки фільм знаходиться в розробці, багато фанати вже нетерпляче чекають, щоб побачити, як їхня улюблена гра оживе на великому екрані.

Раніше ми писали, Матриця повертається? Warner Bros. офіційно підтвердили роботу над п'ятою частиною

Крім того, Знай.ua повідомляв, N etflix назвав найпопулярніший фільм серед українців у 2024 році