Відома українська співачка Камалія раптово захистила свого колишнього мільярдера Мохаммада Захура через звинувачення у насильстві. Артистка звернулася до ЗМІ з проханням бути більш стриманими у бік його близької людини та розповіла, що вона думає про свого колишнього чоловіка.

Відповідним повідомленням Камалія поділилася на своїй сторінці у соцмережі Instagram .

Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія і Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нещодавно в Інтернеті з'явилося фото Камалії, де на її обличчі можна побачити сліди від побоїв. Сама артистка спростувала це та наголосила, що це, ймовірно, монтаж і з нею все добре. Проте люди почали звинувачувати її в домашньому насильстві.

Тому Камалія одразу вийшла на зв'язок, щоб захистити Мохаммада Захура. Співачка висловила свою думку щодо колишнього, написавши, наскільки гарною людиною вона є.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Незважаючи на моє власне рішення залишитися в Україні, щоб служити своїй країні та її армії, Захур залишається стовпом міцності, не вагаючись надавати свою непохитну підтримку. Його внесок у допомогу Україні виходить далеко за межі простих слів; він вірний друг, чиї дії говорять багато , не вимагаючи замін визнання чи нагород", – наголосила Камалія.

Камалія зі своїм колишнім Мохаммадом Захуром. Фото: скриншот з Instagram
Камалія зі своїм колишнім Мохаммадом Захуром. Фото: скриншот з Instagram

До того ж артистка попросила ЗМІ поважати приватне життя її колишнього та зазначила, що вона готова його захищати у будь-якій ситуації.

"Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура та утримуватися від втягування його в будь-які непотрібні дослідження чи сенсації. У разі будь-яких питань чи побоювань я готова стати єдиним об'єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги", – також наголосила співачка.

Нагадаємо, що українська співачка Камалія розповіла про серйозну травму.

Як повідомлялося раніше, співачка Камалія зізналася, що більше не може бачити своїх дочок.

Як писав "Знай" раніше, артистка Камалія показала миле сімейне фото.