Один із сезонів "Голос країни" був просякнутий вайбом флірту та легкої закоханості від тренерів - Тіни Кароль та Дана Балана.

Тоді багато хто повірив у романтику між артистами, але потім стало відомо, що продюсер шоу Завадюк підріс трохи пилу в очі всім фанатам шоу. Проте, шанувальники пари – ДанТіна – не зупинялися у своїх фантазіях. Вони робили романтичні колажі і навіть грали з фотошопом, фантазуючи щодо майбутньої дитини пари. І якщо Тіна Кароль мило жартувала, то Дан Балан нещодавно вибухнув агресією на ДанТіну.

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina
Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Дан Балан оприлюднив у своєму ТГ-каналі гнівний пост, де звернувся до адміністраторів каналу, які, за його словами, перейшли усі допустимі кордони. Молдавський співак зізнався, що фанати тероризують його сім’ю та друзів і тепер він хоче остаточно розставити всі крапки над “і”.

"Це низько",- обурюється артист.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За словами Балана між ним та Тіною ніколи не було стосунків. Мало того, вони не спілкуються і вже не бачилися два роки, тому він не бачить жодного сенсу існування групи.

“Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу групу небезпечною для суспільства”, – написав молдавський виконавець.

Дан Балан, фото: Instagram
Дан Балан, фото: Instagram

Шанувальники настільки повірили в любовну історію, що вже не могли зупинитися, що призвело до нервового зриву Балана. Щодо Тіни Кароль, то співачка поки що мовчить.

Звернення Дана Балана
Звернення Дана Балана

Нагадаємо, що після виснажливих дієт Тіна Кароль задумалася про побачення з чоловіком: "На жаль...".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль попалася і українці одразу її заклювали: "Їй не на користь".