Українська актриса Наталка Денисенко опублікувала тривожні деталі про свої переживання під час останнього ракетного удару по Чернігову, який був здійснений росією рано вранці 17 квітня.

У своєму зверненні через соціальні мережі вона висловила глибоку тривогу за свою родину, яка в цей момент перебувала в епіцентрі подій.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

На той час Денисенко знаходилась на робочому відрядженні за кордоном, де брала участь у зйомках. Її 6-річний син Андрійко тимчасово жив з бабусею та дідусем у Чернігові. Стурбована безпекою родини, актриса одразу ж спробувала встановити зв'язок з рідними.

Незважаючи на її страхи та занепокоєння, на щастя, всі члени сім'ї залишились неушкодженими. Проте, попри полегшення від добрих новин, Наталка Денисенко не може приховати свій біль за рідне місто, яке знову зазнало значних руйнувань.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

"Мій Чернігів сьогодні, 17 квітня, переживав чергові тяжкі моменти. Поки я вдало працюю за кордоном, мій маленький синочок перебуває з бабусею і дідусем. Ви можете уявити, як я переживала цей ранок... Всі мої рідні на щастя живі та здорові, але моє серце переповнене болем за кожен удар, який випадає на моє місто", - поділилася актриса в Instagram.

Наталка також висловила свою вдячність за підтримку своїх шанувальників і також висловила свої співчуття всім, хто постраждав від ворожого обстрілу:

"Мої співчуття всім постраждалим і тим, хто втратив своїх близьких."

Як раніше повідомляв портал Знай.ua Наталка Денисенко з "Кріпосної" зробила несподіване зізнання про чоловіка Фединчика: "Хоч ти і не любиш це"

Також, Знай.ua писав про Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, як вийшла за рамки: "У кожної людини є тіньова сторона"