Зрадник України, так званий продюсер поп-виконавців Юра Бардаш, знову оскандалився. Цього разу він відзначився зверхнім висловом у бік України. Чоловік заявив, що український паспорт так само не потрібний, як і Україна.

Проте зрікатися українського паспорта зрадник не планує. Хоча він уже одержав російське громадянство, але продовжує зберігати паспорт громадянина України.

В інтерв'ю пропагандистським ЗМІ путініст заявив, що не бачить сенсу знищувати український паспорт. Він нібито "не хоче начхати в історію".

Юрій Бардаш. Фото скріншот Telegram
Юрій Бардаш. Фото скріншот Telegram

"Ми стільки від цієї українізації пережили – люди, які жили весь цей час в Україні і продовжують там жити ще. У заручниках, щоправда. Український паспорт, напевно, дорогий людям, які малюють собі тризубці, татуювання б'ють", – заявив Бардаш.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Під час набуття російського громадянства Бардаш запитав, що йому зробити з українським паспортом. У відповідь отримав – "нічого".

"Знаєте, цей український паспорт такий самий непотрібний, як Україна", – підсумував прихильник путінського режиму.

Юрій Бардаш, скріншот: YouTube
Юрій Бардаш, скріншот: YouTube

І чому ж у такому разі Бардаш не відмовляється від "мотлоху"? А тому, що з російським паспортом далеко не поїдеш, а з українським громадянством у світі відкрито всі дороги. Тільки такі зрадники, як Бардаш, не мають права називатись українцями.

Раніше Бардаш називав український паспорт "чорною міткою". Путініст дуже радів здобуттю громадянства країни-терористки. Більше того, він заявив, що почувається частиною "великої родини", яка ще 2014 року окупувала його рідний Алчевськ.

Тоді зрадник назвав наш паспорт "чорною міткою" та заявив, що цей документ викликає у нього огиду і йому "не хочеться бути причетним до цієї націоналістичної групи".

Нагадаємо, "Скотина з українським паспортом": відомий співак навал "зрадником" колишнього друга Артура Пірожкова.

Раніше повідомлялося, виїзд з України та вечірка з "хорошими російськими": де зараз перебувають учасники відомого українського гурту "Quest Pistols".

Також, зрадник назавжди закрив дорогу додому: продюсер продався за російський паспорт.